facebook_page_plugin
 
 
REILU FIILIS 2018 -hyväntekeväisyysottelu klo 13

 

RF3

 

 

                    forsport2                forsport                forsport3

Reilu Fiilis -hyväntekeväisyysottelun pelipaidat sponssoroinut Forsport Oy

 

 

Reilua Fiilistä Raisioon luomassa:

 

Kaapo Leijonat

 

Kaapo Kähkönen

Kaapo Kähkönen on jääkiekkomaalivahti ja nuorten maailmanmestari! Kähkönen sulatti turkulaisten sydämet TuTon paidassa kaudella 2014-2015, jolloin hänet valittiin myös Mestiksen parhaaksi maalivahdiksi sekä vuoden tulokkaaksi. Kauden ikimuistoisimpiin hetkiin kuului reilu viikon sisällä tehdyt kaksi maalia!! Saa nähdä, kuinka monta maalia "Elävä muuri" innostuu nyt tekemään.. tule paikan päälle katsomaan :)

 

 

 

osku ja juppe

 

 

Osku Valtonen ja Juhani Koskinen


Viestintäliigan perustajaosakkaat Juhani ja Osku ovat media- ja viestintäalan moniosaajia sekä todellisia futis- ja lätkämiehiä. Osku on työskennellyt muun muassa TUTO Hockeyn, Lämäri-lehden ja HC TPS:n riveissä. Juhani on työskennellyt muun muassa jääkiekkoseura TUTO Hockeyn mediapäällikkönä.

Viestintäliiga on uuden ajan viestintätoimisto, jonka palveluihin kuuluu muun muassa viestintästrategiat, sosiaalisen median koulutukset, verkkomarkkinointi, sisällöntuotanto (tekstit, kuvat ja videot) sekä graafinen suunnittelu. Lue lisää yrityksen kotisivuilta: viestintaliiga.fi

 

 

 

 

 

 

tami

 

Juhani Tamminen

Koko kansan tuntema "Tami" on entinen jääkiekkoilija. Tamminen voitti jääkiekon Suomen-mestaruuden HIFK:n paidassa vuonna 1974. Nuorena Tamminen pelasi myös jalkapalloa, josta hänellä on kaksi nuorten Suomen mestaruutta vuosina 1966 ja 1968. Hän on ollut mukana voittamassa myös miesten jalkapallon SM-pronssia TPS:n joukkueessa vuonna 1967.

Juhani Tamminen on koulutukseltaan liikunnanopettaja, mutta on toiminut 1980-luvulta lähtien pääasiassa jääkiekkovalmentajana. Tammisen parhaita saavutuksia valmentajana ovat Ranskan maajoukkueen vieminen puolivälieriin vuoden 1995 MM-kilpailuissa, TuTon ja Oulun Kärppien nostaminen SM-liigaan sekä Vaasan Sportin Mestis-mestaruus kaudella 2008–2009.

Aurunkokuninkaanakin tunnettu Tamminen toimii nykyisin myös luennoitsijana ja jääkiekkoasiantuntijana. Tamminen on kirjoittanut myös useita kirjoja. Tamminen on hyväntekeväisyysottelun lisäksi Reilu Fiilis -tapahtumassa mukana myymässä kirjojaan. Tammisen löydät Raision Fysioterapian yhteydestä.

 

sten

 

 

Tiina Sten

Tiina Sten on suomikoriksen ikoni, joka voittanut neljä Saksan mestaruutta ja kolme Saksan cupia. 12 vuotta maailmalla urheillut Sten valittiin Saksan Bundesliigan parhaaksi ulkomaalaisvahvistukseksi vuonna 2014. Lisäksi hänet on valittu mm. vuonna 2009 Pohjoismaiden mestaruusturnauksen parhaaksi pelaajaksi. Sten on pelannut 102 ottelua aikuisten ja 83 ottelua nuorten maajoukkueessa tehden niissä yhteensä 1939 pistettä.

Tiina Sten edustaa Viestintäliiga kovaa ryhmää yhdessä Osku Valtosen ja Juhani Koskisen kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

numppa

Timo Nummelin

Timo Nummelin on legendaarinen jääkiekkopuolustaja ja jalkapalloilija, joka tuli tunnetuksi "viulun soitto" -tuuletuksestaan. Nummelin on ainoa suomalainen urheilija, joka on valittu sekä vuoden parhaaksi jääkiekkoilijaksi että vuoden parhaaksi jalkapalloilijaksi.

Nummelin pelasi koko 23 kautta kestäneen jääkiekon pääsarjauransa Turun Palloseurassa. Nummelin voitti urallaan yhden Suomen mestaruuden ja yhteensä kahdeksan SM-mitalia. Nummelin pelasi A-maajoukkueessa 225 ottelua ja edusti Suomea kahdeksan kertaa MM-kisoissa, kerran olympialaisissa ja kahdesti Kanada Cupissa.

Nummelin pelasi kakkoslajinaan jalkapalloa, jossa hän myös edusti TPS:aa. Nummelin voitti Suomen-mestaruuden vuosina 1968, 1971 ja 1972. Suomen A-maajoukkuessa Nummelin pelasi 14 ottelua, jonka lisäksi hän pelasi 12 nuorten ja kuusi poikien maaottelua.

 

 

petuPetteri Nummelin

Jääkiekkolegenda Timo Nummelinin poika Petteri Nummelin on isänsä tapaan jääkiekkopuolustaja. Asia League Ice Hockeytä pelaavaa Nikkō Ice Bucksia edustava Nummelin on urallaan voittanut jääkiekon Suomen mestaruuden ja Euroopan cupin mestaruuden Turun Palloseurassa sekä kaksi Sveitsin mestaruutta. Urallaan lukemattomia palkintoja voittanut ja ennätyksiä rikkonut Nummelin pelasi myös NHL:ssä Columbus Blue Jacketsin ja Minnesota Wildin riveissä kolme kautta ja yhteensä 139 runkosarjan ottelua tehopistein 9+36=45.

Petteri Nummelin on edustanut Suomea jääkiekon maailmanmestaruuskilpailuissa 15 kertaa ja pelannut myös jääkiekon maailmancupissa vuonna 2004 ja olympialaisissa vuonna 2006. Hän on Suomen kaikkien aikojen toiseksi tehokkain pelaaja maailmanmestaruuskilpailuissa tehopisteillään 15+49=64. Hän on saavuttanut MM-tasolla yhden maailmanmestaruuden sekä neljä hopea- ja kaksi pronssimitalia. Olympialaisissa hän on saavuttanut hopeamitalin ja maailmancupissa toisen sijan.

 

 

 

lehtonen

 

 

Henri Lehtonen

Henri Lehtonen on suomalainen entinen jalkapalloilija ja todellinen Inter-ikoni. Lehtonen on FC Inter Turun kasvatti ja hän debytoi seuran edustusjoukkueessa vuonna 1998. Lehtonen toimi FC Interin kapteenina 2007 alkaen aina vuoteen 2017 asti. Hän lopetti uransa FC Interissä kauden 2017 jälkeen.

Lehtonen on pelannut myös futsalia Turun Pallokerhossa ja Suomen futsalmaajoukkueessa. Hänet on valittu myös Vuoden futsalpelaajaksi kaudella 2005–2006.

 

 

 

 

 

packalen

 

Teemu Packalén

Vapaaottelija Teemu Packalén edustaa turkulaista Finnfighters' Gymiä, ja on viimeisin suomalainen vapaaottelija, joka on allekirjoittanut sopimuksen Ultimate Fighting Championship -organisaation kanssa. Aiemmin jääkiekkoa pelannut Packalén aloitti vapaaottelun vuonna 2007.

Lukkopainissa Packalén on saavuttanut Finnish Openin voiton (2010), ADCC Suomen mestaruuden (2014) ja amatöörien Suomen mestaruuden (2010). Packalén saavutti vapaaottelun Suomen mestaruuden vuonna 2012. UFC-debyyttinsä Packalén teki vuonna 2015 ja ensimmäinen UFC-voitto irtosi toisessa ottelussa helmikuussa 2016.

 

 

 

23669075 virtanen jonne.png.600x750 q85 box 8024797920Jonne Virtanen

Jonne Virtanen on HC TPSn keskushyökkääjä ja joukkueen varakapteeni. Virtanen on oman Twitter-sivunsa mukaan "Sanavalmis raskassarjalainen. Lähes kaksimetrinen ja miltei 120-kiloinen atleetti!"

Jonne Virtanen on Turun Weikkojen kasvatti. Hän on pelannut juniorivuosina TuTossa ja Turun Palloseurassa sekä SaiPan A-junioreissa. Virtanen on urallaan pelannut SM-liigaa SaiPassa, JYPssa ja Lukossa sekä Mestistä D-Teamissä. Virtanen on voittanut SM-kultaa ja -pronssia JYPissä sekä Mestis-hopeaa D-Teamin riveissä. Virtanen on tunnettu muun muassa vahvana taklaajana.

TPS:n konkarihyökkääjä on saanut myös omaa lempinimeään kantavan vaatemalliston. Kotimaisen Pokkon valmistamat Monni-paidat ovat osa Fabrics reborn -mallistoa, jonka kaikki vaatteet syntyvät eettisesti tehtaiden ylijäämäkankaista. Yhteistyöprojektin lähtökohtana on Virtasen halu tehdä hyväntekeväisyyttä. Viidesosa Monni-vaatteiden myynnistä ohjataan Aamu-säätiölle, jonka tavoitteena on edistää lasten syöpähoitojen kehittämistä.

 

 

roiha maps

Valtteri Roiha

Valtteri Roiha on näyttelijä ja teatteriohjaaja. Roiha on näytellyt muun muassa Turun Linnateatterissa sekä TeatteriSuden ja Osuuskunta Säätämön esityksissä. Roiha tunnetaan etenkin komediallisten tuotantojen parista, jonka lisäksi hän on ollut mukana myös monissa elokuvissa. Valtteri Roiha on myös tehnyt useita ohjaustöitä Ypäjän Musiikkiteatteriin.

Roiha on Raision Urheiluklinikan yhteistyökumppanin Maskun Palloseuran puheenjohtaja. Roiha tuleekin edustamaan seuraansa pelaten hyväntekeväisyysottelun numerolla 1988 seuran perustamisvuoden mukaisesti. Onnea 30 vuotta täyttävälle Maskun Palloseuralle!!

 

 

 

 

 

 

tapani

Susanna Tapani

Todellinen monitaituri Susanna Tapani on ringettepelaaja, jääkiekkoilija, jalkapalloilija ja salibandyn pelaaja. Tapani tunnetaan Raisiossa erityisen hyvin RNK Raision Nuorisokiekko Ry ringettejoukkueen tähtipelaajana.

Tapani on voittanut ringeten maailmanmestaruuden kolme kertaa vuosina 2010, 2016 ja 2017. Muun muassa vuonna 2016 hän toimi Suomen maajoukkueen kapteenina, jonka myötä hän sai kutsun Linnan juhlien itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Tapani on voittanut ringeten Suomen mestaruuden RNKssa 2011 ja 2017.

Tapani on voittanut jääkiekon MM-kisoissa 3 pronssia vuosina 2011, 2015 ja 2017. Tapani pelasi myös viidenneksi sijoittuneessa Suomen olympiajoukkueeseen Sotšissa 2014 sekä oli mukana voittamassa olympiapronssia Pyeongchangin olympialaisissa 2018.

 

 

 

 

 

 

seppälä

Mikko Seppälä

Mikko Seppälä on toiminut futsalin pääsarjan valmentajana sekä Suomessa että Ruotsissa. Sitä ennen hän on tullut tunnetuksi suomalaisen jalkapallon ja futsalin parissa sekä pelaajana, tuomarina että selostajana.
Mikko Seppälä on selostanut Veikkausliigaa vuodesta 2013. Lisäksi äänensä on tuttu Huuhkajien, futsalmaajoukkueen, koripallon kotimaisen pääsarjan ja VTB-liigan otteluista. Tuomarina hän on toiminut Suomen kolmanneksi korkeimmalla tasolla.
Monet urheilun parissa viihtyvät tuntevat hänet MNR:n kautta. MNR on Seppälän perustama yritys, joka on jo usean vuoden ajan kiertänyt ympäri Suomen striimaamassa pelejä – lajiin ja sarjatasoon katsomatta.
Seppälä on palkittu futiskulttuurin edistämisestä sekä Suomen Palloliiton Turun piirin Respect-maininnalla että Veikkausliigan Respect-palkinnolla.
Kaudella 2018 Seppälä on osa FC Interin mediatiimiä ja on mukana kotiottelutapahtumien järjestämisessä. Tänä vuonna hän on myös pienen tauon jälkeen vetänyt taas nappikset jalkaan ja alkanut muistella sitä, mistä kaikki alkoi: pelaamisen iloa ja riemua, jonka hän haluaisi olevan mahdollista jokaiselle lapselle. Siksi hän on mukana tekemässä hyvää.
Heinäkuussa Seppälä on muuttamassa takaisin Suomeen, mihinkäs muualle kuin Raisioon.

 

 

lehtonen tuto

Matias Lehtonen

Matias Lehtonen on Kiekko-67n kasvatti, joka pelannut juniorivuotensa Turun Palloseuran riveissä. Lehtonen on voittanut Tepsin joukkueessa C-nuorten II-divisioonan hopeaa vuonna 2011 sekä A-nuorten Suomenmestaruuden 2015. Lehtonen teki ratkaisevassa A-nuorten finaaliottelussa kaksi maalia, joista toinen oli ottelun voittomaali. Lehtonen on useasti toiminut juniorivuosina joukkueensa varakapteenina sekä voittanut joukkueen sisäisen pistepörssin. Muun muassa vuonna 2012 Lehtonen voitti myös koko B2-nuorten SM-sarjan runkosarjan piste- ja syöttöpörssin.

Vasta 22-vuotias laitahyökkääjä teki viime kaudella todellisen läpimurtonsa Mestiksessä. Matias Lehtonen on voittanut Mestiksen mestaruuden Savonlinnan Pallokerhon riveissä 2017 sekä viime kaudella Mestis-hopeaa TuTossa. Toukokuussa 2018 Lehtonen siirtyi try-outille Tapparan SM-liigajoukkueeseen.

Mestis-joukkue TuTon urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan Lehtonen on "älykäs ja monipuolinen kiekkoilija, joka antaa jokaisessa vaihdossa kaikkensa kaukalossa. Persoona Lehtonen on sellainen, jota jokainen joukkue kaipaa. Ainakin koppiin tulee aimoannos elämää".