facebook_page_plugin

Reilu Fiilis - vähävaraisten raisiolaisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi

Reilu Fiilis on Raision Fysioterapian luoma varainkeruutapahtuma, jonka tuotto ohjataan lyhentämättömänä vähävaraisten raisiolaisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi.

Tuoton keräyksestä ja eteenpäin lahjoituksesta vastaa Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ry. Rahalahjoitukset ohjataan suoraan lyhentämättömänä Hope ry:lle.

Reilu Fiilis 2020 on koko perheen ilmaistapahtuma, joka järjestetään kolmannen kerran helatorstaina 21.5.2020 klo 14 Kerttulan liikuntahallissa. Tapahtumassa on monenlaista aktiviteettia kaikenikäisille ja tapahtuma huipentuu hyväntekeväisyysotteluun, jossa pelaamassa julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Onko yrityksesi kiinnostunut tukemaan vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa?

Nyt auttaminen on helpompaa kuin koskaan! Jätä yhteystietosi ja lahjoitettavan summan suuruus alla olevan lomakkeen kautta. Me lähetämme Sinulle laskun lahjoituksestasi.

Jokaisella yrityksellä on mahdollisuus itse valita lahjoitettavan summan suuruus. Yritys voi lähteä mukaan myös tapahtumapäivään esimerkiksi ostamalla ständipaikan (100€) tai mainostilaa tapahtuma-alueelta (50€) tai lahjoittamalla esimerkiksi arpajaisvoittoja. Lue lisää Reilu Fiiliksen yrityspaketeista täältä.

Luodaan yhdessä Reilu Fiilis Raisioon!

Ota yhteyttä - Reilu Fiilis haaste