facebook_page_plugin

Raision Fysioterapia – Urheilevan ihmisen tukena

Raision Fysioterapian henkilökunta tukee ammattitaidollaan liikkuvan ihmisen arkea ja harjoittelua. Olemme suunnitelleet fysioterapiakokonaisuuden urheilijoille ja liikkujille, jonka tarkoituksena on tukea terveellistä liikuntaharrastusta.

Suunnittelemme lajikohtaisesti erilaisia testauskokonaisuuksia ennaltaehkäisemään urheilu- ja rasitusvammoja. Järjestämme myös luentoja joukkueelle ja urheiluseuroille.

Jos urheilu- tai rasitusvamma sattuu kohdallesi, haluamme turvata mahdollisimman nopean ja toimivan hoitoketjun, joka mahdollistaa turvallisen paluun harjoittelun pariin. Hoito tulisi aloittaa viipymättä vamman sattuessa ja tämän vuoksi haluammekin tarjota fysioterapiakonsultaatiota jo puhelimitse aukioloaikanamme. Soittopyynnön voit jättää sähköpostitse info@raisionfysioterapia.fi.

Fysioterapiakonsultaation tarkoituksena on laatia asiakkaan kanssa yhdessä paras mahdollinen hoitokokonaisuus ja antaa akuuttivaiheen hoito-ohjeet lisävammojen ehkäisemiseksi.

Raision Fysioterapia on luonut Raision Urheiluklinikan, moniammatillisen yhteistyöryhmän, joka pyrkii mahdollistamaan sujuvan ja tehokkaan hoitoketjun. Tutustu moniammatilliseen yhteistyöryhmään tästä.

Palvelemme kuntoilijasta kilpaurheilijaan yksilö ja seuratasolla. Tarjoamme myös valmennusapua oheisharjoitteluun.

Raision Fysioterapia – Urheilevan ihmisen tukena

Ota yhteyttä ja varaa aika!

raision fysio 015

raision fysio 007