facebook_page_plugin

työhyvinvointi

 

Piristystä työyhteisöönne Raision Fysioterapiasta

 

"Työhyvinvointi tarkoittaa turvallista, terveellistä ja tuottavaa työtä, jota ammattitaitoiset työntekijät ja työyhteisöt tekevät hyvin johdetussa organisaatiossa. Työntekijät ja työyhteisöt kokevat työnsä mielekkääksi ja palkitsevaksi, ja heidän mielestään työ tukee heidän elämänhallintaansa." (Työterveyslaitos)

Raision Fysioterapiasta saat juuri Sinun yrityksesi tarpeiden mukaista työhyvinvointia tukevaa toimintaa. Järjestämme yrityksille erilaisia luentoja, testauksia sekä muuta liikunnallista aktiviteettia.

TYKY-testauksina muun muassa:

ALPHA-FIT-terveyskuntotestistö

ALPHA-FIT on terveyskunnon mittausmenetelmä 18–69-vuotiaille. Testi sopii yksilöllisen liikuntaneuvonnan tueksi ja kuntomuutosten seurantaan. ALPHA-FIT-testistö on kehitetty eurooppalaisten tutkijoiden pitkäaikaisessa yhteistyössä. Terveyskuntotestistössä on seitsemän varsinaista testiä: vyötärönympärys, kehon painoindeksi, yhdellä jalalla seisominen (mittaa tasapainoa), käden puristusvoimatesti (mittaa lihasvoimaa), ponnistushyppy (mittaa alaraajojen voimaa ja tehoa),muunneltu punnerrus (mittaa yläraajojen ja vartalon lihaskestävyyttä) sekä kahden kilometrin kävelytesti (mittaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa).  Lisäksi suositellaan vaihtoehtoisesti tehtäviksi tai lisätesteiksi seuraavia: 8-juoksu (kuvaa dynaamista tasapainoa sekä ketteryyttä), hartiaseudun liikkuvuus (kuvaa notkeutta),vartalon koukistajalihasten dynaaminen voima (kuvaa vartalon lihaskestävyyttä). (UKK-instituutti)

TE3 Mobilty Analysis

TE3 Mobility Analysis sopii jokaiselle ikään tai kuntotasoon katsomatta. Testipatteristo sisältää 13 liikettä, jotka kartoittavat muun muassa kehon liikkuvuutta, kehonhallintaa ja koordinatiivisia ominaisuuksia. Mittauksessa käytetään suomalaista TE3-älykeppiä, joka mittaa tulokset asteen tarkkuudella ja lähettää datan analysoitavaksi TE3-sovellukseen. Lue lisää TE3 Mobility testistöstä täältä.

 

Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri Teille sopiva paketti!

Lisätietoja:
Pauliina Luukkala
pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi
044 353 5471
(Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse tai tekstiviestitse)