facebook_page_plugin

Työperäiset ongelmat

Useat työtehtävät ovat muuttuneet staattisiksi sekä yksipuolisesti kuormittaviksi. Esimerkkinä päätetyöskentely ja kokoonpanotyöt. Samankaltaisina toistuvat liikkeet ja työasennot saattavat johtaa lihas- ja nivelperäisiin rasitusvammoihin. Tyypillisiä työperäisiä rasitusvaivoja ovat esimerkiksi erilaiset rankaperäiset ongelmat sekä tennis- ja golfkyynärpäät.

Fysioterapia suunnitellan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Fysioterapia auttaa liikkuvuuden, lihasvoiman ja toiminnan palautumiseen. Kudosten paranemista voidaan nopeuttaa erilaisin fysioterapeuttisin menetelmin, kuten manuaalisen ja fysikaalisen hoidon sekä erilaisten terapeuttisten harjoitteiden avulla. Asiakkaalle neuvotaan tuki- ja liikuntaelinten terveyden ylläpitämisestä ja edistämisessä sekä ohjataan sopivien työasentojen valinnassa.

Fysioterapian aloittaminen heti oireiden ilmaantumisen jälkeen mahdollistaa nopeamman kuntoutumisen sekä ehkäisee vammojen kroonistumista. Fysioterapian tavoitteena on mahdollistaa hyvinvoiva työntekijä.

 

TYKY-toimintaa

Tarjoamme yrityksille myös erilaista työkykyä ylläpitävää toimintaa, kuten työntekijöiden terveyskunnon testausta, hyvinvointiluentoja sekä yhdessä yrityksen kanssa suunniteltua tyky-päivän ohjelmaa. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä ja varaa aika!