facebook_page_plugin

Aktiivinen kuntoutus

Raision Fysioterapian asiakkailla on mahdollisuus monipuoliseen ja ohjattuun aktiivikuntoutukseen ja kuntosaliharjoitteluun. Aktiivikuntoutusta ja kuntosaliharjoittelua toteutetaan fysioterapiajakson yhteydessä. Tällöin asiakas suorittaa harjoitteita fysioterapeutin ohjauksessa erikseen sovittuna a

Kuntosaliharjoittelua voi toteuttaa myös itsenäisesti fysioterapeutin alkuohjauksen jälkeen, jolloin se toimii ennaltaehkäisevänä kuntoutuksena. Fysioterapeutin alkututkimuksen ja alkuohjauksen pohjalta laaditaan kuntosaliharjoitusohjelma, joka sisältää mm. alkulämmittelyn keston, vastusten määrät laitteissa, toistojen määrät, tauot, harjoituksen kokonaiskeston ja viikoittaiset harjoituskerrat.

Kuntosaliharjoittelu toteutuu HUR:in helppokäyttöisin ilmanvastuslaittein. Ilmanvastuslaitteissa vastus on portaattomasti lisättävissä ja tämän vuoksi pehmeämpi verrattuna perinteisempiin painopakkalaitteisiin. Näin ollen harjoittelu on raajojen nivelille vähemmän kuormittavaa. Harjoittelu näillä laitteilla soveltuu kaikenikäisille aiempaa harjoittelutaustaa katsomatta. Onnistuneen ja tehokkaan aktiivikuntoutuksen ja kuntosaliharjoittelun perustana on oikein suunnatut harjoitukset ja niiden toteuttaminen ohjeiden mukaisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ottaa harjoituksissa huomioon yksilölliset liikuntarajoitteet ja kunkin henkilön lähtötason.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

raision fysio 017

raision fysio 010