facebook_page_plugin

hieronta

Raision Fysioterapian yhteydessä toimii Raision Hieronta, josta saat urheilu- ja klassista hierontaa, faskiahoitoa sekä ongelmanratkaisukeskeistä manuaalista terapiaa. Hierontaan tullessa Sinun ei tarvitse tietää millaista käsittelyä kaipaat, vaan voit jättää sen ammattilaistemme huoleksi. Autamme Sinua epäspesifien kiputilojen sekä kroonisten kipujen kanssa. Meillä voit valita juuri itsellesi sopivan nais- tai mieshierojan.

Hierontaan tuleminen voi askarruttaa monia, kuinka siellä tulee toimia? Entä jos se sattuu? Saanko treenata hieronnan jälkeen? Tässä blogikirjoituksessa vastaamme muutamiin yleisimpiin kysymyksiin hierontaan liittyen.

Kuinka valmistaudun hierontaan?

Yleisimmin hierontaan ei tarvitse valmistautua sen kummallisemmin. Riippuen hierottavasta alueesta kannattaa päällä olla helpot ja mukavat vaatteet. Pitkät hiukset kannattaa pistää ponnarille ja ylimääräiset korut kaulasta jättää pois. Vesipullo saattaa olla myös hyvä pakata mukaan.

Kuuluuko hieronnan sattua?

Hieronta saattaa paikoitellen tuntua voimakkaasti, varsinkin jos käsiteltävä alue on kovassa jännityksessä tai krampissa. Useimmiten asiakkaat tuntevat niin sanottua “hyvää kipua” hieronnan aikana, kuitenkin jos mielesi tekee juosta pakoon hieronnasta kivun takia on hieronta liian voimakasta. Pyrimme aina kehottamaan asiakasta kertomaan jos tunne on liian kova.

Voiko hieronnan jälkeen treenata?

Treenaaminen hieronnan jälkeen ei ole kiellettyä, mutta se voi olla haastavaa. Hieronnan tavoitteena on rentouttaa lihas, palauttaa se lepo mittaansa ja lisätä lihaksen elastisuutta, jolloin tehojen saaminen treeniin voi olla haastavaa, eikä rektiot ole niin nopeita. Tällaisessa tapauksessa myös riski loukkaantumiseen kasvaa.

Varaa aika hierontaan nettiajanvarauksen kautta https://www.raisionfysioterapia.fi/yhteystiedot/ajanvaraus tai soittamalla (02) 438 2529

logo raision hieronta 1