facebook_page_plugin

Raision Fysioterapia palvelee normaalisti arkisin klo 8-19, mutta peruu kaikki kevään tapahtumat!


Jokainen on varmasti tällä hetkellä huolissaan omasta ja läheistensä terveydestä. Moni onkin pohtinut voiko fysioterapiassa ja hieronnassa käydä. Tämänhetkisten ohjeistuksien mukaan yksilövastaanottoaikoja EI ole suositeltu perumaan, joten me työskentelemme tällä hetkellä normaalisti. Seuraamme ja sovellamme THL:n ja viranomaisten ohjeita.

Pienenä yksikkönä pystymme huolehtimaan hygieniasta toimipisteessämme. Olemme kiinnittäneet siivoukseen entistäkin enemmän huomiota. Kehotamme myös asiakkaitamme huolehtimaan hyvästä käsihygienista, ja sen vuoksi pyydämmekin asiakkaitamme pesemään kädet vastaanotolle tullessa. Olemme pyytäneet asiakkailta myös yhteistyötä muun muassa kuntosalimme laitteiden ja välineiden puhdistamiseen, jotta meidän salillamme vieraileminen olisi turvallista.

Asiakkaita haluamme muistuttaa, että sairaana ei vastaanotollemme saa tulla. Me joustamme peruutussäännöissä aina sairastapauksien vuoksi. Tällä hetkellä toivomme myös ajan peruutusta, mikäli perheenjäsen on sairaana. Aika tulisi myös siirtää, mikäli olet matkustanut kahden viikon sisällä.

Kevään tapahtumamme on peruutettu. Tiedotetaan uusista ajankohdista tilanteen rauhoituttua. Tämä koskee kiropraktikko Jussi Järvisen 1.4. alaselkäkipu -luentoa sekä helatorstaille suunniteltua Reilu Fiilis -tapahtumaa.

Muistetaan kuitenkin kaikki huolehtia omasta hyvinvoinnistamme. Terveydenhuoltomme on kuormitettu viruksen takia, jonka vuoksi tällä hetkellä on erityisen tärkeää kääntyä asiantuntevien fysioterapeuttiemme puoleen tuki- ja liikuntaelinvaivojen kanssa. Mikäli kärsit esimerkiksi selän, olkapään tai polven alueen kivuista, me autamme Sinua! Tällä pystymme helpottamaan terveyskeskuksien ruuhkia.

Raision Fysioterapian vastaava fysioterapeutti Pauliina Luukkala on suorittanut fysioterapeutin suoravastaanotto koulutuksen. Lue lisää suoravastaanotosta nettisivuiltamme: https://www.raisionfysioterapia.fi/palvelut/fysioterapia/fysioterapeutin-suoravastaanotto

Raision Fysioterapian henkilökunta haluaa tarjota asiakkailleen maksuttomia fysioterapiakonsultaatioita! Mikäli Sinua epäilyttää vastaanotolle tulo, voit hyvin konsultoida henkilökuntaamme puhelimitse. Soittopyynnöt voi jättää sähköpostitse info@raisionfysioterapia.fi. Me soitamme Sinulle vuorokauden sisällä. Puhelimitse voimme antaa Sinulle omatoimisia hoito-ohjeita sekä keskustella jatkosuunnitelmista. Mikäli tilanne ei mahdollista vastaanotolle tuloa, voimme tarvittaessa tulla myös kotiisi tai suorittaa etäkuntoutusta.

On tärkeää muistaa, että liike on lääke niin henkisen kuin fyysisen hyvinvoinnin kannalta. Siksi haluammekin auttaa asiakkaitamme ja järjestämme maksuttomia ”live-harjoituksia” sosiaalisen median kanavillamme vielä tämän viikon aikana. Pistä seurantaan siis @raisionfysioterapia ja @raisionurheiluklinikka niin Facebookissa kuin Instagramissa ja lähde mukaan treenaamaan missä tahansa! Harjoittelun aikataulusta julkaistaan vielä tarkempi tieto some-tileillä. Harjoitukset sopivat kaikille ja ne pystyvät tekemään missä tahansa ilman välineistöä. Harjoitukset myös tallennetaan, joten voit suorittaa niitä oman aikataulusi mukaan.

Meille tärkeintä on turvata asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys. Haluamme olla mukana hidastamassa taudin leviämistä ja turvaamassa riskiryhmään kuuluvien terveyttä. Toivomme kaikilta kärsivällisyyttä tilanteen aikana. Seuraamme tilannetta ja päivitämme sitä tarpeen mukaan. Muutoksista tiedotamme nettisivuillamme ja sosiaalisen median
kanavissamme sekä tietenkin henkilökohtaisesti asiakkaita, joilla on aika varattuna.

Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme 💛

Raision Fysioterapia - Hyvinvointisi tukena

Ajankohtaista