facebook_page_plugin

unelmien työpäivä some

Tänään 4.10 vietetään Unelmien työpäivää!

Unelmien työpäivä on työhyvinvoinnin valtakunnallinen pop up -päivä, jossa kaikenkokoiset työyhteisöt ympäri Suomen voivat ideoida ja toteuttaa pieniä tekoja oman työarjen kehittämiseksi. Unelmien työpäivän taustalla on terveysjärjestöjen yhteinen Yksi elämä -terveystalkoot sekä Work goes happy -työhyvinvointiverkosto.

KILPAILU!

Millainen on Sinun unelmiesi työpäivä? Kerro kuvin tai sanoin ja voita hyvinvointiluento työpaikallesi!

Raision Fysioterapia haluaa haastaa asiakkaansa ja yhteistyökumppaninsa mukaan kehittämään mukavampaa arkea omalle työpaikalle. Kerro millainen on Sinun unelmiesi työpäivä tai miten Sinä kehittäisit työyhteisönne arkea kohti unelmien työpäivää. Osallistua voit lähettämällä kuvan tai kirjoittamalla ideasi kommenttikenttään. Osallistua voit myös lähettämällä sähköpostia pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi. Osallistua voit ensi viikon sunnuntaihin 13.10 asti. Arvonta suoritetaan ma 14.10 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Arvonta myös Instagramissa.

Tiesithän, että Raision Fysioterapiasta voit tilata juuri Sinun työyhteisöllesi sopivaa tyky-toimintaa? Järjestämme yrityksille erilaisia luentoja, testauksia sekä muuta työhyvinvointia edistäviä aktiviteettejä. Lue lisää täältä.

Ajankohtaista