facebook_page_plugin

hyväntekeväisyyslenkki

 

Reilu Fiilis hyväntekeväisyyslenkki

Tule juoksemaan itsellesi hyvä mieli ja tuet samalla vähävaraisten raisiolaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Juokse, kävele tai vaikka palloa potkien kierrä rataa yksin tai porukassa.

Reilu Fiilis 2019 -varainkeruutapahtuman yhteydessä järjestetään hyväntekeväisyyslenkki sunnuntaina 26.5.2019 Kerttulan Urheilukentällä.

Jokainen kierros (400m) on 1€ arvoinen. Kerätty summa maksetaan lopuksi ja lopullinen potti lahjoitetaan lyhentämättömänä suoraan Hope - Yhdessä ja Yhteisesti rylle. Varaathan käteistä mukaan.

Hyväntekeväisyyslenkki starttaa klo 14.30 ja lenkkeilyaikaa on pari tuntia. Voit edetä omassa tahdissasi ja pitää taukoja oman kunnon mukaan. Välissä voit pysähtyä lajikokeilupisteille, tutustua yritysten esittelypisteisiin tai vaikka osallistua arpajaisiin. Tapahtuma-alueella myös buffet, jossa voit tankata lisää energiaa.

Testaa kuntosi!
Team RAJU järjestää Reilu Fiilis -varainkeruutapahtuman yhteydessä myös legendaarisen Cooperin testin, jossa pääset testaamaan maksimikestävyyttäsi. Testin hinta on 5€, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä suoraan Hope rylle. Testaukset suoritetaan klo 14.30 ja 15.30

Noin klo 15.45 suoritetaan palkintojen jako. Team RAJU palkitsee eniten kierroksia juosseet sekä parhaimmat Cooper suoritukset naisten ja miesten sarjoissa sekä lasten sarjassa alle 15-vuotiaissa tyttöjen ja poikien sarjoissa.

Tervetuloa mukaan luomaan Reilu Fiilis Raisioon!

Ajankohtaista