facebook_page_plugin

glow

 

Kauneushoitola Glown vinkit urheilijan ihonhoitoon


Urheilijan, kuten kenen tahansa, olisi hyvä muistaa muutama perusasia ihonhoidosta. Ihon perusteellinen hoito voi joskus kuulostaa työläältä, mutta kun aloittaa ensin muutamasta perusasiasta, pääsee jo pitkälle. Hoidon tullessa jokapäiväiseksi osaksi rutiineja, voi siihen sen jälkeen lisäillä ekstrajuttujakin.

Tärkeimmät kohdat ovat pese, kosteuta ja kuori!

Ennen urheilua meikit tulee aina poistaa kasvoilta, kasvot hikoilevat ja jos kasvoilla on vahva meikki, estää se hien sekä kuona-aineiden poistumisen ihosta toivotulla tavalla. Urheilusuorituksen jälkeen hiet ja liat tulisi aina pestä pois. Kasvojenpesuun olisi hyvä käyttää omalle ihotyypille sopivaa puhdistusainetta. Kasvojen pesu tulisi suorittaa myös aamuin illoin. Illalla juuri ennen nukkumaanmenoa pestessä meikit poistetaan sekä kasvoille erittynyt lika mm. ilmansaasteista puhdistetaan, lisäksi iho myös rasvoittuu päivän mittaan. Aamuisin kasvot pestään siitä syystä, että yön aikana ihon uudistuessa iholle erittyy hikeä, talia sekä muita kuona-aineita.


Puhdistuksen jälkeen, tapahtui se mihin aikaan tahansa, tulee kasvoille aina laittaa voidetta. Voide olisi hyvä olla omalle ihotyypille sopiva. Vuodenajoilla voi myös olla vaikutusta voiteen valinnan kanssa, talvella ilmankosteus on alhaisempi, jolloin iho kuivuu herkemmin. Kannattaa kiinnittää myös huomiota missä urheilu tapahtuu, esim. laskettelu/purjehdus ym. ulkona tapahtuva urheilu vaatii kasvoille aurinkosuojaa, kun taas esim. uinnissa iho kuivuu ja huolellinen kosteutus on tarpeen koko vartalolle.

Ihonpuhdistuksen sekä kosteutuksen lisäksi kasvojen iho tulisi kuoria noin kerran viikossa. Kuorinnan tärkein tehtävä on poistaa ihon uudistuessa iholle jääneet kuolleet ihosolut sekä puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia. Tämä on luonnollinen tapahtuma iholla ja pelkkä kasvojen pesu ei tätä tee. Kuorinta-aineita on erilaisia, joten varmista omalle iholle sopiva aine ihon asiantuntijalta, kosmetologilta.


 

Nyt vain Raision Fysioterapian asiakkaille alla olevat tarjoukset Kauneushoitola Glowsta toukokuun loppuun asti!


Fresh Up- kasvohoito 45min 40€
Kasvohoito sisältää kuorinnan, naamion ja voiteet. Lisäksi hoidon aikana tehdään ihoanalyysi, jossa kartoitetaan ihotyyppi, ihon hoidon tarpeet sekä iholle sopivimmat tuotteet.

 
Ihonpuhdistus 60min 49€ (norm. 62€)
Puhdistava hoito epäpuhtaalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, syväpuhdistavan naamion sekä voiteet. Soveltuu erinomaisesti nuorelle iholle.


GLYKOPEEL-happokuorinta, kokeilukerta 72€ (norm. 90€)
Glykopeel-happokuorinta on yksi suosikkihoidoistamme. Talven kuivan ihon pelastus! Tehokkain hoito epäpuhtauksiin. Hoidon jälkeen ihoa hoitavat tuotteet imeytyvät paremmin. Ihanan kirkas ja pehmeä iho. Näkyvä tulos jo ensimmäisen kerran jälkeen, mutta saat lisää tehoa ja tuloksia sarjahoidolla.
Tammi-helmikuun ajan nyt hienoon tarjoushintaan 78€ (säästät 12€)
3 kerran sarjahoito 180€ (säästät 90€)
5kerran sarjahoito 290€ (säästät 160€)

Erittäin kirkastava happokuorinta ikämuutoksiin, pigmenttiläiskiin ja epäpuhtauksiin. Hoitokertoja 3-5 vkon välein.


Tervetuloa!

Kauneushoitola Glow
Yliopistonkatu 23 A 6, 20100 Turku
050 439 4681
posti@hoitolaglow.fi
www.hoitolaglow.fi


Varaa aikasi heti puhelimitse tai https://aika24.fi/yritys/20105

Muistathan mainita olevasi Raision Fysioterapian asiakas.

Ajankohtaista