facebook_page_plugin

RU FB JOULULAHJA 18 1200x628px

 

Haluatko luoda joulumieltä ympärillesi ja osallistua hyvän mielen tempaukseen?

 

Joululahjat ovat tärkeitä lapsille, mutta kaikissa perheissä niihin ei ole varaa.

 

Reilu Fiilis hengessä Raision Fysioterapia järjestää yhteistyössä Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ryn kanssa joululahjakeräyksen. Vapaaehtoistyötä tekevä Hope ry toimittaa joululahjat vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille.

 

Lahjoja voi toimittaa Raision Fysioterapian tiloihin 7.12.2018 asti. Raision Fysioterapia sijaitsee Raision Lasikuutiossa osoitteessa Raisiontori 1a, 21200 Raisio. Raision Fysioterapia on avoinna arkisin klo 8-19.

 

Joululahjakeräykseen tuotavien lahjojen tulee olla uusia ja käyttämättömiä. Lahjat tulee tuoda paketoituna ja paketin päälle tulee selkeästi merkitä lahjansaajan ikä sekä sukupuoli (esimerkiksi teipillä kiinnitetty lappu on helppo poistaa, kun lahjat toimitetaan Hopen asiakkaille).


Pienemmille lapsille suosikkeja ovat esimerkiksi lelut, kuten hahmonuket, legot tai muut rakennussarjat, lauta- tai palapelit sekä pehmolelut. Isommat lapset ilahtuvat esimerkiksi lahjakorteista, urheiluvälineistä tai leffalipuista. Joululahjojen suositellaan olevan hinnaltaan noin 20–50 euroa.

Ajankohtaista