facebook_page_plugin
REILU FIILIS 2018 TUOTTO 7810€!!
 
 Reilu fiilis 696x442
 
Raision Fysioterapia järjesti kesäkuussa Reilu Fiilis -varainkeruutapahtuman, jonka tarkoituksena oli kerätä rahaa vähävaraisille raisiolaisille lapsille ja nuorille harrastustoiminnan tukemiseksi. Tapahtuman tuotto ohjattiin lyhentämättömänä suoraan Hope - Yhdessä ja Yhteisesti rylle, joka huolehtii tuoton eteenpäin lahjoituksesta.

 

Tapahtuman tuotto koostui pääasiassa yritysten rahalahjoituksista, mutta lisäksi rahaa kerättiin myös tapatumapäivänä pääsylippujen, arpajaisten ja buffetin tuloista. Tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös huutokauppa, jossa huudettavana oli pelipaitoja ja -mailoja.

 

Raision Fysioterapia haluaa lämpimästi kiittää kaikkia tapahtumassa mukana olleita ihmisiä sekä tapahtuman mahdollistaneita yrityksiä! Erityisen suuri kiitos Raision kaupungille sekä kaikille paikallisille seuroille, jotka auttoivat tapahtuman luomisessa!

 

Turun Seutusanomat oli mukana viemässä tuottoa Hope rylle. Käy lukemassa Turun Seutusanomien lehtijuttu:https://turunseutusanomat.fi/2018/09/reilu-fiilis-kampanjalla-kerattiin-7-810-euroa/

 

REILU FIILIS TULEE ENSI VUONNA UUDELLEEN!

 

Reilu Fiilis -varainkeruutapahtuma keräsi runsaasti positiivista palautetta, jonka vuoksi Raision Fysioterapia on päättänyt järjestää tapahtuman uudelleen ensi vuonna! Ensi vuoden suunnittelu on jo kovassa käynnissä, ja jo tämän vuoden tapahtuman järjestelyissä suuressa roolissa olleiden paikallisten urheiluseurojen kanssa aloitetaan ensi vuoden tapahtuman järjestelyt vielä loppu vuoden aikana. 

 

Ota Reilu Fiilis seurantaan Facebookissa ja Instagramissa, niin saat ajankohtaista tietoa tulevasta tapahtumasta.

 

REILU FIILIS TUEN HAKEMINEN:

 

Tapahtuman tuotto on nyt kaikien vähävaraisten raisiolaisten lapsiperheiden haettavissa lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi! 

 

Lisätietoa tuen hakemisesta saat Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ryn Turun paikallisyhdistyksestä tiiminvetäjä Arja Heinoselta.
Puhelinnumero: 044 788 0815
Sähköposti: turku@hopeyhdistys.fi
Nettisivut: https://hopeyhdistys.fi/paikallistoimisto/hope-ry-turku/

 

Hope ryn yleisohjeistus tuen hakemiselle:
- Perhe on vähävarainen tai perheessä poikkeuksellinen tilanne (esim. vanhemmat ovat työssä, mutta sairauden vuoksi tulot välillisesti pudonneet tai muu tilanne, mikä on heikentänyt väliaikaisesti perheen taloutta)
- Tällä hetkellä ei pystytä maksamaan harrastuskuluja ja lapsen harrastus on sen vuoksi vaarassa katketa
- Lapsella ei ole harrastusta ja haluaisi sen aloittaa
 - Tukea voidaan myöntää myös mm. turnauksiin ja erilaisiin tapahtumiin tai kesällä / talvella pidettäviin harrastukseen liittyviin leireihin
- Lapsella ei voi olla toista maksavaa harrastusta, vaikka sen maksaisi joku muu kuin perheenjäsen
- Rästimaksuja ei makseta. Joissain tilanteissa voidaan katsoa 2 kk taaksepäin (esim jos Hope kesätauolla ja lasku tulee sinä aikana)
- Tuki myönnetään vuodeksi kerrallaan. Tukea voi hakea maksimissaan kahtena vuonna (poikkeustapauksissa kolmena vuonna).
Sosiaalitoimen tai muun tahon myöntämä tuki ei vaikuta hakemiseen Hopesta.
- Tuki maksetaan aina järjestävän tahon tilille laskua vastaan. Ei koskaan hakijalle, vaikka olisi itse maksanut sen ensin.
- Tuki on maksimissaan 300€ / vuosi yhdelle lapselle (Jos kuitenkin maksu on syksyltä ja keväältä esim 200€, myönnetään vain tuo summa). Kahden lapsen perhe voi saada tukea 450-500€ / vuosi. Summa nousee aina riippuen lapsimäärästä, mutta progresiivisesti maksettavan summan kokonaismäärä laskee.
- Tukea myönnetään esikoululaisesta aina alle 18-vuotiaisiin.

Perheen pitää ottaa sähköisesti yhteyttä ja kertoa tarpeestaan (turku@hopeyhdistys.fi). Sen jälkeen varataan aika ja he tulevat käymään Hopessa, jossa ohjeistetaan tuen hakemiseen ja tarkistetaan viimeisen kuukauden tulotiedot. Pyritään aina ottamaan pikaisesti vastaan harrastustuen hakijat. Tilitoimistolla kuitenkin mahdollisuus maksaa lasku kahden viikon kuluessa, joten maksu voi myöhästyä eräpäivästä.

Ajankohtaista