facebook_page_plugin

Kärsitkö Sinäkin selkäkivuista?

Tuntuuko siltä, että olet kokeillut jo kaikkea, mutta aina ajoittain selkäkipu rajoittaa elämääsi? Oletko saanut hieronnasta vain hetkellistä apua? Olisko aika kokeilla fysioterapeuttia, joka ohjaisi juuri Sinulle sopivat harjoitteet?

Innostapersonaltrainer.fi -sivustolla on erinomainen blogi-kirjoitus siitä, miten fysioterapeutti on paras apu selkäkipuiselle.

Selkäkipu on hyvin yleinen vaiva, josta kärsii lähes jokainen meistä jossakin elämän vaiheessa. Usein todetaan, että "liike on lääke" ja sitä se on myös selkäkipuisten kohdalla.

Käy lukemassa Innostapersonaltrainer.fi -sivuston blogiteksti ja varaa aika itsellesi, vaikka heti nettiajanvaruksemme kautta.

hyväntekeväisyyslenkki

 

Reilu Fiilis hyväntekeväisyyslenkki

Tule juoksemaan itsellesi hyvä mieli ja tuet samalla vähävaraisten raisiolaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Juokse, kävele tai vaikka palloa potkien kierrä rataa yksin tai porukassa.

Reilu Fiilis 2019 -varainkeruutapahtuman yhteydessä järjestetään hyväntekeväisyyslenkki sunnuntaina 26.5.2019 Kerttulan Urheilukentällä.

Jokainen kierros (400m) on 1€ arvoinen. Kerätty summa maksetaan lopuksi ja lopullinen potti lahjoitetaan lyhentämättömänä suoraan Hope - Yhdessä ja Yhteisesti rylle. Varaathan käteistä mukaan.

Hyväntekeväisyyslenkki starttaa klo 14.30 ja lenkkeilyaikaa on pari tuntia. Voit edetä omassa tahdissasi ja pitää taukoja oman kunnon mukaan. Välissä voit pysähtyä lajikokeilupisteille, tutustua yritysten esittelypisteisiin tai vaikka osallistua arpajaisiin. Tapahtuma-alueella myös buffet, jossa voit tankata lisää energiaa.

Testaa kuntosi!
Team RAJU järjestää Reilu Fiilis -varainkeruutapahtuman yhteydessä myös legendaarisen Cooperin testin, jossa pääset testaamaan maksimikestävyyttäsi. Testin hinta on 5€, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä suoraan Hope rylle. Testaukset suoritetaan klo 14.30 ja 15.30

Noin klo 15.45 suoritetaan palkintojen jako. Team RAJU palkitsee eniten kierroksia juosseet sekä parhaimmat Cooper suoritukset naisten ja miesten sarjoissa sekä lasten sarjassa alle 15-vuotiaissa tyttöjen ja poikien sarjoissa.

Tervetuloa mukaan luomaan Reilu Fiilis Raisioon!

Urheilijan ylikuormitustila

 

Raision Fysioterapia järjestää ilmaisluennon Raision kaupungintalon valtuustosalissa maanantaina 15.4.2019 klo 18

Luennon aiheena Urheilijan ylikuormitustila

Luennoitsijana toimii kliinisen fysiologian erikoislääkäri ja liikuntalääketieteen erikoistuva lääkäri Petri Kallio

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton


Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi.

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/316809279026343/

Seuraa Raision Fysioterapiaa ja Raision Urheiluklinikkaa sosiaalisessa mediassa ja saat jatkossa ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa!

RU FB RAVITSEMUS 1200x628px

 

Raision Urheiluklinikan uusi ravitsemusterapeutti: Laura Mierlahti


Raision Urheiluklinikan moniammatillinen yhteistyöryhmä saa riveihinsä uuden vahvistuksen, kun laillistettu ravitsemusterapeutti Laura Mierlahti tulee mukaan. Laura työskentelee Paavo Nurmi -keskuksessa ja Turun Seudun Urheiluakatemiassa. Hänen toimenkuvaansa kuuluvat muun muassa ravitsemusvalmennus, ravitsemustyöpajat, luennot ja yksilövastaanotot. Laura on opiskellut ravitsemustiedettä Göteborgin Yliopistossa ja Kuopiossa Itä-Suomen Yliopistossa. Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. ravitsemusterapeuttina Tyksin sisätautipoliklinikalla ja asiantuntijatehtävissä lääkeyrityksessä. Liikunta kuuluu hänen perheensä jokapäiväiseen arkeen ja on itsekin aina urheillut aktiivisesti. Laura kuuluu myös kansalliseen Urheiluravitsemuksen Asiantuntijat –verkostoon.

Laura pitää luennon nuorten urheilijoiden ravitsemuksesta ti 14.3.2019 klo 18 Raision kaupungintalon valtuustosalissa. Luento on kaikille avoin ja maksuton. Ennakkoilmoittautumiset: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/317997872394500/

Lue Lauran haastattelu Turun Seudun Urheiluakatemian sivuilta: http://www.urheiluakatemia.fi/…/2018-12-18_esittelyssa-ravi…

Tervetuloa mukaan Laura!

glow

 

Kauneushoitola Glown vinkit urheilijan ihonhoitoon


Urheilijan, kuten kenen tahansa, olisi hyvä muistaa muutama perusasia ihonhoidosta. Ihon perusteellinen hoito voi joskus kuulostaa työläältä, mutta kun aloittaa ensin muutamasta perusasiasta, pääsee jo pitkälle. Hoidon tullessa jokapäiväiseksi osaksi rutiineja, voi siihen sen jälkeen lisäillä ekstrajuttujakin.

Tärkeimmät kohdat ovat pese, kosteuta ja kuori!

Ennen urheilua meikit tulee aina poistaa kasvoilta, kasvot hikoilevat ja jos kasvoilla on vahva meikki, estää se hien sekä kuona-aineiden poistumisen ihosta toivotulla tavalla. Urheilusuorituksen jälkeen hiet ja liat tulisi aina pestä pois. Kasvojenpesuun olisi hyvä käyttää omalle ihotyypille sopivaa puhdistusainetta. Kasvojen pesu tulisi suorittaa myös aamuin illoin. Illalla juuri ennen nukkumaanmenoa pestessä meikit poistetaan sekä kasvoille erittynyt lika mm. ilmansaasteista puhdistetaan, lisäksi iho myös rasvoittuu päivän mittaan. Aamuisin kasvot pestään siitä syystä, että yön aikana ihon uudistuessa iholle erittyy hikeä, talia sekä muita kuona-aineita.


Puhdistuksen jälkeen, tapahtui se mihin aikaan tahansa, tulee kasvoille aina laittaa voidetta. Voide olisi hyvä olla omalle ihotyypille sopiva. Vuodenajoilla voi myös olla vaikutusta voiteen valinnan kanssa, talvella ilmankosteus on alhaisempi, jolloin iho kuivuu herkemmin. Kannattaa kiinnittää myös huomiota missä urheilu tapahtuu, esim. laskettelu/purjehdus ym. ulkona tapahtuva urheilu vaatii kasvoille aurinkosuojaa, kun taas esim. uinnissa iho kuivuu ja huolellinen kosteutus on tarpeen koko vartalolle.

Ihonpuhdistuksen sekä kosteutuksen lisäksi kasvojen iho tulisi kuoria noin kerran viikossa. Kuorinnan tärkein tehtävä on poistaa ihon uudistuessa iholle jääneet kuolleet ihosolut sekä puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia. Tämä on luonnollinen tapahtuma iholla ja pelkkä kasvojen pesu ei tätä tee. Kuorinta-aineita on erilaisia, joten varmista omalle iholle sopiva aine ihon asiantuntijalta, kosmetologilta.


 

Nyt vain Raision Fysioterapian asiakkaille alla olevat tarjoukset Kauneushoitola Glowsta toukokuun loppuun asti!


Fresh Up- kasvohoito 45min 40€
Kasvohoito sisältää kuorinnan, naamion ja voiteet. Lisäksi hoidon aikana tehdään ihoanalyysi, jossa kartoitetaan ihotyyppi, ihon hoidon tarpeet sekä iholle sopivimmat tuotteet.

 
Ihonpuhdistus 60min 49€ (norm. 62€)
Puhdistava hoito epäpuhtaalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston, syväpuhdistavan naamion sekä voiteet. Soveltuu erinomaisesti nuorelle iholle.


GLYKOPEEL-happokuorinta, kokeilukerta 72€ (norm. 90€)
Glykopeel-happokuorinta on yksi suosikkihoidoistamme. Talven kuivan ihon pelastus! Tehokkain hoito epäpuhtauksiin. Hoidon jälkeen ihoa hoitavat tuotteet imeytyvät paremmin. Ihanan kirkas ja pehmeä iho. Näkyvä tulos jo ensimmäisen kerran jälkeen, mutta saat lisää tehoa ja tuloksia sarjahoidolla.
Tammi-helmikuun ajan nyt hienoon tarjoushintaan 78€ (säästät 12€)
3 kerran sarjahoito 180€ (säästät 90€)
5kerran sarjahoito 290€ (säästät 160€)

Erittäin kirkastava happokuorinta ikämuutoksiin, pigmenttiläiskiin ja epäpuhtauksiin. Hoitokertoja 3-5 vkon välein.


Tervetuloa!

Kauneushoitola Glow
Yliopistonkatu 23 A 6, 20100 Turku
050 439 4681
posti@hoitolaglow.fi
www.hoitolaglow.fi


Varaa aikasi heti puhelimitse tai https://aika24.fi/yritys/20105

Muistathan mainita olevasi Raision Fysioterapian asiakas.

olkapäävammat

 

Raision Fysioterapia järjestää ilmaisluennon Raision kaupungintalon valtuustosalissa tiistaina 12.2.2019 klo 18.

Luennon aiheena Olkapäävammat ja kuntoutus.

Luennoitsijana toimii ortopedi Juha Ranne ja fysioterapeutti Pauliina Luukkala

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton


Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi.

Lisätietoja tapahtumasta Pauliina Luukkalalta (puhelimitse 0414360730 tai sähköpostilla pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi)

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/2235403700118766/

Seuraa Raision Fysioterapiaa ja Raision Urheiluklinikkaa sosiaalisessa mediassa ja saat jatkossa ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa!

Treenitapahtuma 2.2.2019
Ville Rintala & Raision Fysioterapia -treenitapahtuma

Lauantaina 2.2.2019 klo 14-15.30
Raision Lukio (Kirkkoväärtinkuja 18)

Koko kehon 3D -treeni:

Treenissä käydään läpi koko kehon kaikki liikesuunnat. Treenin idea on kuormittaa koko keho ojennus-koukistus, kierto sekä sivutaivutus liikkeissä. 

Samalla käymme keskustelua mm. miksi ja miten voimme harjoittaa voimaa turvallisesti nuorille sekä opettaa terveellistä kehonkuormitusta, jotta lajiharjoittelusta voi saada täyden tehon irti.

Treenin vetää Ville Rintala (TFW Turku), joka toimii fysiikkavalmentajana mm. huipulle pyrkiville urheilijoille kuin myös huippu-urheilijoille. Ville valmentaa mm. NHL pelaajia, UFC / Invicta ottelijoita, olympiaurheiljoita, salibandy SM tason pelaajia, EM tason BMX kuskeja sekä paljon muita.

Tule mukaan treeniin, jossa jokaisella on kivaa ja hiki tulee aivan varmasti!

Treeni on kaikille avoin ja maksuton.

Ennakkoilmoittautumiset sähköpostitse pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fiPaikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti!
Joulun aukioloajat Raision Fysioterapiassa:

 

Maanantai 24.12.2018: suljettu
Tiistai 25.12.2018: suljettu
Keskiviikko 26.12.2018: suljettu
Torstai 27.12.2018: auki klo 8-19
Perjantai 28.12.2018: auki klo 8-19
Maanantai 31.1.2018: auki klo 8-16 (huom! poikkeava aukioloaika)
Tiistai 1.1.2019: suljettu
Keskiviikosta 2.1.2019 alkaen olemme jälleen avoinna arkisin klo 8-19.

 

Raision Fysioterapian henkilökunta haluaa kiittää asiakkaitaan kuluneesta vuodesta sekä toivottaa kaikille rauhallista ja nautinnollista joulunaikaa!

 

rauhallista joulua

 
 
 
 
RU FB LIIKEHALLINTA 1200x628px
 
 
Raision Urheiluklinikka järjestää ilmaisluennon Raision kaupungintalon valtuustosalissa maanantaina 7.1.2019 klo 18.

 

Luennon aiheena Urheilijan liikehallinta.

 

Luennoitsijana toimii valmennuksen asiantuntija Marko Yrjövuori.

 

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton

 

Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi.

 

Lisätietoja tapahtumasta Pauliina Luukkalalta (puhelimitse 0414360730 tai sähköpostilla pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi)

 

 

Seuraa Raision Fysioterapiaa ja Raision Urheiluklinikkaa sosiaalisessa mediassa ja saat jatkossa ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa!

Voittaminen - urheilupsykologi Tuomas Grönman torstaina 13.12.2018

 RU FB Voittaminen 1200x628px

 

Raision Urheiluklinikka järjestää jälleen ilmaisluennon Raision kaupungintalon valtuustosalissa torstaina 13.12.2018 klo 18.

Luennon aiheena voittaminen. Mitä on voittaminen? Miten sen todennäköisyys kasvaa? Mikä merkitys hyvinvoinnilla ja tunteilla on voittamisessa.

Luennoitsijana toimii urheilupsykologi Tuomas Grönman.

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi.

Lisätietoja tapahtumasta Pauliina Luukkalalta (puhelimitse 0414360730 tai sähköpostilla pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi)

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/959746210880921/Seuraa Raision Fysioterapiaa ja Raision Urheiluklinikkaa sosiaalisessa mediassa ja saat jatkossa ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa!

RU FB JOULULAHJA 18 1200x628px

 

Haluatko luoda joulumieltä ympärillesi ja osallistua hyvän mielen tempaukseen?

 

Joululahjat ovat tärkeitä lapsille, mutta kaikissa perheissä niihin ei ole varaa.

 

Reilu Fiilis hengessä Raision Fysioterapia järjestää yhteistyössä Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ryn kanssa joululahjakeräyksen. Vapaaehtoistyötä tekevä Hope ry toimittaa joululahjat vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille.

 

Lahjoja voi toimittaa Raision Fysioterapian tiloihin 7.12.2018 asti. Raision Fysioterapia sijaitsee Raision Lasikuutiossa osoitteessa Raisiontori 1a, 21200 Raisio. Raision Fysioterapia on avoinna arkisin klo 8-19.

 

Joululahjakeräykseen tuotavien lahjojen tulee olla uusia ja käyttämättömiä. Lahjat tulee tuoda paketoituna ja paketin päälle tulee selkeästi merkitä lahjansaajan ikä sekä sukupuoli (esimerkiksi teipillä kiinnitetty lappu on helppo poistaa, kun lahjat toimitetaan Hopen asiakkaille).


Pienemmille lapsille suosikkeja ovat esimerkiksi lelut, kuten hahmonuket, legot tai muut rakennussarjat, lauta- tai palapelit sekä pehmolelut. Isommat lapset ilahtuvat esimerkiksi lahjakorteista, urheiluvälineistä tai leffalipuista. Joululahjojen suositellaan olevan hinnaltaan noin 20–50 euroa.

Liikkuvuus -luento torstaina 22.11.2018

 

RU FB Liikkuvuusharjoittelu 1200x628px

 

Raision Urheiluklinikka järjestää jälleen ilmaisluennon Raision kaupungintalon valtuustosalissa torstaina 22.11.2018 klo 18.

Luennon aiheena Urheilijan liikkuvuusharjoittelu - miksi ja miten?.

Luennoitsijana toimii Jarkko Mäkinen.

Tapahtuma on maksuton.


Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi.

Lisätietoja tapahtumasta Pauliina Luukkalalta (puhelimitse 0414360730 tai sähköpostilla pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi)

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/2229166220651243/Seuraa Raision Fysioterapiaa ja Raision Urheiluklinikkaa sosiaalisessa mediassa ja saat jatkossa ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa!

Nivelrikon hoito ja kuntoutus -luento

 RU FB Nivelrikko 1200x628px

 

Raision Fysioterapia järjestää ilmaisluennon Raision kaupungintalon valtuustosalissa maanantaina 29.10.2018 klo 17.

Luennon aiheena nivelrikon hoito ja kuntoutua. Luennoitsijana toimii ortopedi Arsi Broberg ja fysioterapeutti Pauliina Luukkala.

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi.

Lisätietoja tapahtumasta Pauliina Luukkalalta (puhelimitse 0414360730 tai sähköpostilla pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi)

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/241390196527476/Seuraa Raision Fysioterapiaa ja Raision Urheiluklinikkaa sosiaalisessa mediassa ja saat jatkossa ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa!

Hydrohex- allasharjoittelun esittely

 

RU FB HYDROHEX 1200x628px


Keskiviikkona 31.10.2018
1. ryhmä klo 17.00-17.45
2. ryhmä klo 17.45-18.30
Uintikeskus Ulpukka, Raisio (Ulpukan sisäänpääsymaksu 6,5€)

Kouluttajana toimii Hydrohex Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Tommi Wallenius.

Paikkoja rajoitetusti, joten varaa omasi heti! Ilmoittautumiset: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fiHydrohex- allasharjoittelun uusi sukupolvi

Hydrohex on veden liikettä vastustaviin ominaisuuksiin perustuva harjoitusmetodi ja tämän tueksi sekä Android että iOS-alustoille kehitetty aplikaatio, jonka kautta harjoittelija saa allastreenit virtuaalisesti suoraan altaan reunalle. Lisätietoja allasharjoittelusta: www.hydrohex.com


Esittelyn sisältö: 45 min
-Avaus 15 min (altaan reunalla) - Vesi liikkeen vastuksena. Miten se toimii ja miten sitä voi hyödyntää urheilijan oheisharjoittelussa?
-30 min treenimetodin ja sen tueksi soveltuvien harjoitteluvälineiden esittely altaassa.

 

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/695590704152255/

 

Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista

Ajanvaraus

Varaa aika ›