facebook_page_plugin

Asiakaskysely

VASTAA KYSELYYN JA VOITA 100€ LAHJAKORTTI RAISION FYSIOTERAPIAAN!


Teemme asiakastyytyväisyyskyselyä, jotta voimme kehittää toimintaamme ja palveluitamme.

Kyselyssä pyydämme palautetta palveluidemme lisäksi myös luennoistamme, sosiaalisesta mediastamme, nettisivuistamme sekä uutiskirjeestämme. Jos et ole käyttänyt palveluitamme, voit silti käydä antamassa palautetta muista osa-alueista.

Vastaukset käsitellään anonyymisti. Jättämällä yhteystietosi osallistut myös arvontaan. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme lahjakortin Raision Fysioterapiaan. Lahjakortin arvo 100€. Lahjakortin voit käyttää fysioterapeuttiemme, hierojien tai kiropraktion palveluihin.

Vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia. Vastausaika toukokuun loppuun asti.

Vastaamaan pääset tästä: https://forms.gle/E1Usp5L4snZRMr2q7

Kiitos, että autat meitä kehittymään!

Raision Fysioterapia palvelee normaalisti arkisin klo 8-19, mutta peruu kaikki kevään tapahtumat!


Jokainen on varmasti tällä hetkellä huolissaan omasta ja läheistensä terveydestä. Moni onkin pohtinut voiko fysioterapiassa ja hieronnassa käydä. Tämänhetkisten ohjeistuksien mukaan yksilövastaanottoaikoja EI ole suositeltu perumaan, joten me työskentelemme tällä hetkellä normaalisti. Seuraamme ja sovellamme THL:n ja viranomaisten ohjeita.

Pienenä yksikkönä pystymme huolehtimaan hygieniasta toimipisteessämme. Olemme kiinnittäneet siivoukseen entistäkin enemmän huomiota. Kehotamme myös asiakkaitamme huolehtimaan hyvästä käsihygienista, ja sen vuoksi pyydämmekin asiakkaitamme pesemään kädet vastaanotolle tullessa. Olemme pyytäneet asiakkailta myös yhteistyötä muun muassa kuntosalimme laitteiden ja välineiden puhdistamiseen, jotta meidän salillamme vieraileminen olisi turvallista.

Asiakkaita haluamme muistuttaa, että sairaana ei vastaanotollemme saa tulla. Me joustamme peruutussäännöissä aina sairastapauksien vuoksi. Tällä hetkellä toivomme myös ajan peruutusta, mikäli perheenjäsen on sairaana. Aika tulisi myös siirtää, mikäli olet matkustanut kahden viikon sisällä.

Kevään tapahtumamme on peruutettu. Tiedotetaan uusista ajankohdista tilanteen rauhoituttua. Tämä koskee kiropraktikko Jussi Järvisen 1.4. alaselkäkipu -luentoa sekä helatorstaille suunniteltua Reilu Fiilis -tapahtumaa.

Muistetaan kuitenkin kaikki huolehtia omasta hyvinvoinnistamme. Terveydenhuoltomme on kuormitettu viruksen takia, jonka vuoksi tällä hetkellä on erityisen tärkeää kääntyä asiantuntevien fysioterapeuttiemme puoleen tuki- ja liikuntaelinvaivojen kanssa. Mikäli kärsit esimerkiksi selän, olkapään tai polven alueen kivuista, me autamme Sinua! Tällä pystymme helpottamaan terveyskeskuksien ruuhkia.

Raision Fysioterapian vastaava fysioterapeutti Pauliina Luukkala on suorittanut fysioterapeutin suoravastaanotto koulutuksen. Lue lisää suoravastaanotosta nettisivuiltamme: https://www.raisionfysioterapia.fi/palvelut/fysioterapia/fysioterapeutin-suoravastaanotto

Raision Fysioterapian henkilökunta haluaa tarjota asiakkailleen maksuttomia fysioterapiakonsultaatioita! Mikäli Sinua epäilyttää vastaanotolle tulo, voit hyvin konsultoida henkilökuntaamme puhelimitse. Soittopyynnöt voi jättää sähköpostitse info@raisionfysioterapia.fi. Me soitamme Sinulle vuorokauden sisällä. Puhelimitse voimme antaa Sinulle omatoimisia hoito-ohjeita sekä keskustella jatkosuunnitelmista. Mikäli tilanne ei mahdollista vastaanotolle tuloa, voimme tarvittaessa tulla myös kotiisi tai suorittaa etäkuntoutusta.

On tärkeää muistaa, että liike on lääke niin henkisen kuin fyysisen hyvinvoinnin kannalta. Siksi haluammekin auttaa asiakkaitamme ja järjestämme maksuttomia ”live-harjoituksia” sosiaalisen median kanavillamme vielä tämän viikon aikana. Pistä seurantaan siis @raisionfysioterapia ja @raisionurheiluklinikka niin Facebookissa kuin Instagramissa ja lähde mukaan treenaamaan missä tahansa! Harjoittelun aikataulusta julkaistaan vielä tarkempi tieto some-tileillä. Harjoitukset sopivat kaikille ja ne pystyvät tekemään missä tahansa ilman välineistöä. Harjoitukset myös tallennetaan, joten voit suorittaa niitä oman aikataulusi mukaan.

Meille tärkeintä on turvata asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys. Haluamme olla mukana hidastamassa taudin leviämistä ja turvaamassa riskiryhmään kuuluvien terveyttä. Toivomme kaikilta kärsivällisyyttä tilanteen aikana. Seuraamme tilannetta ja päivitämme sitä tarpeen mukaan. Muutoksista tiedotamme nettisivuillamme ja sosiaalisen median
kanavissamme sekä tietenkin henkilökohtaisesti asiakkaita, joilla on aika varattuna.

Pidetään huoli itsestämme ja läheisistämme 💛

Raision Fysioterapia - Hyvinvointisi tukena

alaselkä 1.4.2020

 

Raision Fysioterapia järjestää ilmaisluennon Raision kaupungintalon valtuustosalissa keskiviikkona 1.4.2020 klo 18.

Luennon aiheena Alaselkäkipu - Missä mennään 2020?

Luennoitsijana toimii kiropraktikko Jussi Järvinen.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi.

Lisätietoja tapahtumasta Pauliina Luukkalalta (puhelimitse 0414360730 tai sähköpostilla pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi)

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/4199901783368947/Seuraa Raision Fysioterapiaa ja Raision Urheiluklinikkaa sosiaalisessa mediassa ja saat jatkossa ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa!

lahjakorttikauppa

Raision Fysioterapian lahjakorttikauppa on nyt auki!

Lahjakortin voit ostaa netistä: https://gifti.fi/shop/raisionfysioterapia/

Myös perinteiset lahjakortit edelleen noudettavissa toimipisteestämme Raision Lasikuutiosta (Raisiontori 1a, 21200 Raisio) arkisin klo 8-19

aukioloajat

 

Mukavaa joulun aikaa!

Joululahjakeräys 2019

Haluatko luoda joulumieltä ympärillesi ja osallistua hyvän mielen tempaukseen?


Joululahjat ovat tärkeitä lapsille, mutta kaikissa perheissä niihin ei ole varaa.

Reilu Fiilis hengessä Raision Fysioterapia järjestää yhteistyössä Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ryn kanssa joululahjakeräyksen. Vapaaehtoistyötä tekevä Hope ry toimittaa joululahjat vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille.

Lahjoja voi toimittaa Raision Fysioterapian tiloihin tiistaihin 10.12.2019 asti. Raision Fysioterapia sijaitsee Raision Lasikuutiossa osoitteessa Raisiontori 1a, 21200 Raisio. Raision Fysioterapia on avoinna arkisin klo 8-19.

Joululahjakeräykseen tuotavien lahjojen tulee olla uusia ja käyttämättömiä. Lahjat tulee tuoda paketoituna ja paketin päälle tulee selkeästi merkitä lahjansaajan ikä sekä sukupuoli (esimerkiksi teipillä kiinnitetty lappu on helppo poistaa, kun lahjat toimitetaan Hopen asiakkaille).

Pienemmille lapsille suosikkeja ovat esimerkiksi lelut, kuten hahmonuket, legot tai muut rakennussarjat, lauta- tai palapelit sekä pehmolelut. Isommat lapset ilahtuvat esimerkiksi lahjakorteista, urheiluvälineistä tai leffalipuista.

Joululahjojen suositellaan olevan hinnaltaan noin 20–50 euroa yhdenvertaisuuden takaamiseksi.

joululahjakeräys

Joulukanteri keräys

Lahjoita iloa joulunodotukseen!


Reilu Fiilis hengessä Raision Fysioterapia on mukana auttamassa Hope Turkua kerämään joulukalentereita vähävaraisille lapsiperheille.

Kalenterin voi toimittaa Raision Fysioterapian toimitiloihin (Raisiontori 1a, 21200 Raisio) 21.11.2019 mennessä arkisin klo 8-19.

Psst.. Viime vuoden tapaan Reilu Fiilis joululahjakeräys tulossa marras-joulukuun vaihteessa, joten pysy kuulolla!

Hyväntekeväisyysillallinen

Hyväntekeväisyysillallinen with Sakari Orava


Raision Fysioterapian henkilökunnalla on ilo kutsua hyväntekeväisyysillalliselle Ravintola Juliniaan pe 22.11.2019.

Illallisen kunniavieraana toimii Sakari Orava, joka kertoo urastaan urheilukirurgina ja kokemuksistaan maailmanluokan tähtien luottohenkilönä.

Illalliskortin hinta on 50€, josta lahjoitetaan 20€ Reilu Fiilis hyväntekeväisyyskohteeseen Reilu Fiilis on Raision Fysioterapian luoma varainkeruutapahtuma vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse Pauliina Luukkalalle (pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi).

Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Lisätiedot: Pauliina Luukkala 041 436 0730 ja Jari Salonen 0400 614 779

Hyväntekeväisyysillallinen 4Hyväntekeväisyysillallinen 3Hyväntekeväisyysillallinen 4

unelmien työpäivä some

Tänään 4.10 vietetään Unelmien työpäivää!

Unelmien työpäivä on työhyvinvoinnin valtakunnallinen pop up -päivä, jossa kaikenkokoiset työyhteisöt ympäri Suomen voivat ideoida ja toteuttaa pieniä tekoja oman työarjen kehittämiseksi. Unelmien työpäivän taustalla on terveysjärjestöjen yhteinen Yksi elämä -terveystalkoot sekä Work goes happy -työhyvinvointiverkosto.

KILPAILU!

Millainen on Sinun unelmiesi työpäivä? Kerro kuvin tai sanoin ja voita hyvinvointiluento työpaikallesi!

Raision Fysioterapia haluaa haastaa asiakkaansa ja yhteistyökumppaninsa mukaan kehittämään mukavampaa arkea omalle työpaikalle. Kerro millainen on Sinun unelmiesi työpäivä tai miten Sinä kehittäisit työyhteisönne arkea kohti unelmien työpäivää. Osallistua voit lähettämällä kuvan tai kirjoittamalla ideasi kommenttikenttään. Osallistua voit myös lähettämällä sähköpostia pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi. Osallistua voit ensi viikon sunnuntaihin 13.10 asti. Arvonta suoritetaan ma 14.10 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Arvonta myös Instagramissa.

Tiesithän, että Raision Fysioterapiasta voit tilata juuri Sinun työyhteisöllesi sopivaa tyky-toimintaa? Järjestämme yrityksille erilaisia luentoja, testauksia sekä muuta työhyvinvointia edistäviä aktiviteettejä. Lue lisää täältä.

Nuoren urheilijan stipendi

Nuoren urheilija stipendi

Raision Fysioterapia ja Garden Gym haluavat olla mukana tukemassa nuorten raisiolaisten harrastustoimintaa.

Ilmianna 15-18 -vuotias raisiolainen urheilija, joka ansaitsee nuoren urheilijan stipendin. Stipendi sisältää Raision Fysioterapiassa suoritettavan TE3 Liikkuvuusanalyysin (sisältää testin, palautteen ja harjoitteet) sekä 4 kuukauden jäsenyyden Garden Gym kuntosalille (sisältää kuntosalin ja ohjatut tunnit). Stipendin arvo 345€.

Ilmiantoja voi antaa kuka vain: urheilijan vanhemmat, valmentajat, huoltajat, fanit tai vaikka urheilija itse. Ilmiannon voi halutessaan tehdä myös "nimettömästi".

Hakemuksia ja ilmiantoja otetaan vastaan lokakuun loppuun asti sähköpostitse pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi. Kirjoita lyhyet perustelut, miksi juuri sinun tai ehdottamasi urheilijan tulisi saada nuoren urheilijan stipendi. Lisää myös omat ja/tai ehdotetun urheilijan yhteystiedot.

Stipendit jaetaan perjantaina 8.11.2019. Urheilijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Lue lisää TE3 Liikkuvuusanalyysistä Raision Fysioterapian nettisivuilta: https://www.raisionfysioterapia.fi/ajankohtaista/424-uutta-raision-fysioterapiassa-te3-mobility

Tutustu Garden Gym kuntosaliin: https://www.gardengym.fi/


Kiropraktikko Jussi Järvinen aloittaa vastaanoton Raision Fysioterapiassa

kiropraktikko jussi jarvinen 1

Kiropraktikko Jussi Järvinen aloittaa vastaanoton Raision Fysioterapiassa ensi viikon keskiviikkona 2.10.2019

Jussi on valmistunut kiropraktikoksi kesällä 2018 University of South Wales -yliopistosta. Alalle hänet ajoi urheilu ja se onkin ollut keskeisessä asemassa läpi opiskelujen. Maisterin työn hän teki ammattijääkiekkoiluun liittyvistä niska- ja päävammoista.


Kiropraktikko on tuki- ja liikuntaelinvaivojen ammattilainen. Erityisosaamisena on selkäranka ja sen ympärille kohdistuvat kiputilat. Yleisimpiä selkävaivoja, joita kiropraktikko hoitaa on esim. välilevyperäiset vaivat, vaikkakin iskiakset ja noidannuolet ovat myös tuttuja. Selkävaivojen lisäksi kiropraktikko voi hoitaa niskaperäistä päänsärkyä sekä huimausta ja erityyppisiä puutumistiloja.

Jussi hoitaa ja kuntouttaa myös erityyppisiä urheiluvammoja, joista erityisempänä mielenkiinnonkohteena on rasitusperäiset vammat, kuten juoksijan polvi ja muut vastaavat jännevaivat.  

Jussin vastaanotto Raision Fysioterapiassa on keskiviikkoisin sekä perjantaiaamuisin. Ajan voit varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla (02) 438 2529

Tervetuloa hyvään hoitoon!

TE3 MOBILITY


OPI TUNTEMAAN KEHOSI. Koko kehon liikkuvuuden analyysi.

HARJOITTELE FIKSUSTI. Tulosten perusteella personoitu 4 täsmäliikkeen harjoitusohjelma.

VOI PAREMMIN. Vähentyneet kipu-ja jännitystilat. Parempi suorituskyky. Nopeampi palautuminen. Pienempi loukkaantumisriski.


pro display

TE3 Mobility Analysis

TE3 Mobility Analysis sopii jokaiselle ikään tai kuntotasoon katsomatta. Testipatteristo sisältää 13 liikettä, jotka kartoittavat muun muassa kehon liikkuvuutta, kehonhallintaa ja koordinatiivisia ominaisuuksia. Testikokonaisuus on Marko Yrjövuoren kehittämä yhdessä NHL- ja NBA –joukkueiden fysiikkavalmentajien kanssa.Yrjövuori on käyttänyt sitä mm. työskennellessään Los Angeles Lakersissa (NBA) ja Los Angeles Kingsissä (NHL). Mittauksessa käytetään suomalaista TE3-älykeppiä, joka mittaa tulokset asteen tarkkuudella ja lähettää datan analysoitavaksi TE3-sovellukseen. TE3-älykeppi valmistetaan Suomessa ja on modernia suomalaista muotoilua.TE3 Exercise

TE3 Mobility Stick on harjoitteluun soveltuva työkalu, jonka sisään rakennetut sensorit analysoivat jokaista liikettä. TE3 on hyvä lisä treenaukseen, jotta löydät ja opit optimaalisen liikeradan kehollesi. TE3 värinäominaisuus antaa välittömän palautteen harjoituksen aikana. Se ohjaa sinua tekemään liikkeistäsi optimaalisemman ja turvallisemmin, auttaa kehoasi toimimaan kontrolloidusti ja nostaa keskittymiskykyäsi jokaisessa treenissä.


Some mainos

TARJOUS!

Raision Fysioterapian TE3 Mobility Analysis-paketti nyt vain 120€ (norm 150€). Tarjous voimassa lokakuun loppuun asti (aika varattava syys-lokakuun aikana).

Ajan voit varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla (02) 438 2529. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Raision Fysioterapian TE3 Mobility Analysis-paketti sisältää kaksi käyntiä. Ensimmäisellä käynnillä suoritetaan testi, analysoidaan tulokset sekä ohjataan korjaavat harjoitteet. Toinen käynti varataan noin kahden kuukauden päähän, jolloin testi suoritetaan uudestaan. Kontrollitestin tuloksia verrataan ensimmäiseen kertaan ja samalla päivitetään harjoitteet.

TE3 testauksia tekee fysioterapeuttimme Pauliina Luukkala.

 Marko ja Pauliina


Lue lisää TE3 nettisivuilta

Tule rohkeasti kokeilemaan!


logo
     - Hyvinvointisi tukena-

 

Fysioterapeutin suoravastaanotto

"AJOISSA SUORAAN FYSIOTERAPEUTILLE"

 

Fysioterapeutin suoravastaanotolla tarkoitetaan toimintamallia, jossa tuki- ja liikuntaelinoireinen asiakas varaa ajan ensikäynnille fysioterapeutin vastaanotolle ilman lähetettä.

Suoravastaanottotoiminta sisältää hyvän kliinisen tutkimisen pohjalta lääkkeettömän kivunhoidon sekä tarvittaessa käsikaupasta saatavien kipulääkkeiden ohjausta ja neuvontaa. Fysioterapeutti arvioi myös tukien ja muiden apuvälineiden, sairauspoissaolon sekä lääkärin konsultoinnin ja muiden jatkotutkimusten tarpeen.

Fysioterapeutin suoravastaanoton tavoitteena on nopea kuntoutuksen aloittaminen toiminta- ja työkyvyn palautumiseksi, asiakkaiden itsehoidon valmiuksien edistäminen, terveydenhuollon kustannustehokkuuden parantuminen sekä sairauspoissaolojen vähentyminen.

Fysioterapeutin suoravastaanotto on osoittautunut tähänastisten kansallisten ja kansainvälisten kokemusten ja tutkimusnäytön perusteella vaikuttavaksi toimintamalliksi, jonka on todettu olevan tehokasta ja turvallista.

Suoravastaanottoa voivat toteuttaa vain fysioterapeutit, jotka ovat saaneet syventävän lisäkoulutuksen tuki- ja liikuntaelimistön tutkimisesta ja kliinisestä päättelystä. Raision Fysioterapiassa suoravastaanottokoulutuksen on hyväksytysti suorittanut fysioterapeutti Pauliina Luukkala.

Ajanvaraukset netistä: https://www.raisionfysioterapia.fi/yhteystiedot/ajanvaraus tai soittamalla (02) 438 2529

Lisätietoja:
fysioterapeutti Pauliina Luukkala
pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi
044 353 5471

Lue lisää fysioterapeutin suoravastaanottotoiminnan  kokemuksista Suomen Kuntoutusyrittäjien artikkelista

Kärsitkö Sinäkin selkäkivuista?

Tuntuuko siltä, että olet kokeillut jo kaikkea, mutta aina ajoittain selkäkipu rajoittaa elämääsi? Oletko saanut hieronnasta vain hetkellistä apua? Olisko aika kokeilla fysioterapeuttia, joka ohjaisi juuri Sinulle sopivat harjoitteet?

Innostapersonaltrainer.fi -sivustolla on erinomainen blogi-kirjoitus siitä, miten fysioterapeutti on paras apu selkäkipuiselle.

Selkäkipu on hyvin yleinen vaiva, josta kärsii lähes jokainen meistä jossakin elämän vaiheessa. Usein todetaan, että "liike on lääke" ja sitä se on myös selkäkipuisten kohdalla.

Käy lukemassa Innostapersonaltrainer.fi -sivuston blogiteksti ja varaa aika itsellesi, vaikka heti nettiajanvaruksemme kautta.

Ajankohtaista