facebook_page_plugin

lahjakorttikauppa

Raision Fysioterapian lahjakorttikauppa on nyt auki!

Lahjakortin voit ostaa netistä: https://gifti.fi/shop/raisionfysioterapia/

Myös perinteiset lahjakortit edelleen noudettavissa toimipisteestämme Raision Lasikuutiosta (Raisiontori 1a, 21200 Raisio) arkisin klo 8-19

aukioloajat

 

Mukavaa joulun aikaa!

Joululahjakeräys 2019

Haluatko luoda joulumieltä ympärillesi ja osallistua hyvän mielen tempaukseen?


Joululahjat ovat tärkeitä lapsille, mutta kaikissa perheissä niihin ei ole varaa.

Reilu Fiilis hengessä Raision Fysioterapia järjestää yhteistyössä Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ryn kanssa joululahjakeräyksen. Vapaaehtoistyötä tekevä Hope ry toimittaa joululahjat vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille.

Lahjoja voi toimittaa Raision Fysioterapian tiloihin tiistaihin 10.12.2019 asti. Raision Fysioterapia sijaitsee Raision Lasikuutiossa osoitteessa Raisiontori 1a, 21200 Raisio. Raision Fysioterapia on avoinna arkisin klo 8-19.

Joululahjakeräykseen tuotavien lahjojen tulee olla uusia ja käyttämättömiä. Lahjat tulee tuoda paketoituna ja paketin päälle tulee selkeästi merkitä lahjansaajan ikä sekä sukupuoli (esimerkiksi teipillä kiinnitetty lappu on helppo poistaa, kun lahjat toimitetaan Hopen asiakkaille).

Pienemmille lapsille suosikkeja ovat esimerkiksi lelut, kuten hahmonuket, legot tai muut rakennussarjat, lauta- tai palapelit sekä pehmolelut. Isommat lapset ilahtuvat esimerkiksi lahjakorteista, urheiluvälineistä tai leffalipuista.

Joululahjojen suositellaan olevan hinnaltaan noin 20–50 euroa yhdenvertaisuuden takaamiseksi.

joululahjakeräys

Joulukanteri keräys

Lahjoita iloa joulunodotukseen!


Reilu Fiilis hengessä Raision Fysioterapia on mukana auttamassa Hope Turkua kerämään joulukalentereita vähävaraisille lapsiperheille.

Kalenterin voi toimittaa Raision Fysioterapian toimitiloihin (Raisiontori 1a, 21200 Raisio) 21.11.2019 mennessä arkisin klo 8-19.

Psst.. Viime vuoden tapaan Reilu Fiilis joululahjakeräys tulossa marras-joulukuun vaihteessa, joten pysy kuulolla!

Hyväntekeväisyysillallinen

Hyväntekeväisyysillallinen with Sakari Orava


Raision Fysioterapian henkilökunnalla on ilo kutsua hyväntekeväisyysillalliselle Ravintola Juliniaan pe 22.11.2019.

Illallisen kunniavieraana toimii Sakari Orava, joka kertoo urastaan urheilukirurgina ja kokemuksistaan maailmanluokan tähtien luottohenkilönä.

Illalliskortin hinta on 50€, josta lahjoitetaan 20€ Reilu Fiilis hyväntekeväisyyskohteeseen Reilu Fiilis on Raision Fysioterapian luoma varainkeruutapahtuma vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse Pauliina Luukkalalle (pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi).

Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Lisätiedot: Pauliina Luukkala 041 436 0730 ja Jari Salonen 0400 614 779

Hyväntekeväisyysillallinen 4Hyväntekeväisyysillallinen 3Hyväntekeväisyysillallinen 4

unelmien työpäivä some

Tänään 4.10 vietetään Unelmien työpäivää!

Unelmien työpäivä on työhyvinvoinnin valtakunnallinen pop up -päivä, jossa kaikenkokoiset työyhteisöt ympäri Suomen voivat ideoida ja toteuttaa pieniä tekoja oman työarjen kehittämiseksi. Unelmien työpäivän taustalla on terveysjärjestöjen yhteinen Yksi elämä -terveystalkoot sekä Work goes happy -työhyvinvointiverkosto.

KILPAILU!

Millainen on Sinun unelmiesi työpäivä? Kerro kuvin tai sanoin ja voita hyvinvointiluento työpaikallesi!

Raision Fysioterapia haluaa haastaa asiakkaansa ja yhteistyökumppaninsa mukaan kehittämään mukavampaa arkea omalle työpaikalle. Kerro millainen on Sinun unelmiesi työpäivä tai miten Sinä kehittäisit työyhteisönne arkea kohti unelmien työpäivää. Osallistua voit lähettämällä kuvan tai kirjoittamalla ideasi kommenttikenttään. Osallistua voit myös lähettämällä sähköpostia pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi. Osallistua voit ensi viikon sunnuntaihin 13.10 asti. Arvonta suoritetaan ma 14.10 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Facebook ei ole mukana arvonnassa. Arvonta myös Instagramissa.

Tiesithän, että Raision Fysioterapiasta voit tilata juuri Sinun työyhteisöllesi sopivaa tyky-toimintaa? Järjestämme yrityksille erilaisia luentoja, testauksia sekä muuta työhyvinvointia edistäviä aktiviteettejä. Lue lisää täältä.

Nuoren urheilijan stipendi

Nuoren urheilija stipendi

Raision Fysioterapia ja Garden Gym haluavat olla mukana tukemassa nuorten raisiolaisten harrastustoimintaa.

Ilmianna 15-18 -vuotias raisiolainen urheilija, joka ansaitsee nuoren urheilijan stipendin. Stipendi sisältää Raision Fysioterapiassa suoritettavan TE3 Liikkuvuusanalyysin (sisältää testin, palautteen ja harjoitteet) sekä 4 kuukauden jäsenyyden Garden Gym kuntosalille (sisältää kuntosalin ja ohjatut tunnit). Stipendin arvo 345€.

Ilmiantoja voi antaa kuka vain: urheilijan vanhemmat, valmentajat, huoltajat, fanit tai vaikka urheilija itse. Ilmiannon voi halutessaan tehdä myös "nimettömästi".

Hakemuksia ja ilmiantoja otetaan vastaan lokakuun loppuun asti sähköpostitse pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi. Kirjoita lyhyet perustelut, miksi juuri sinun tai ehdottamasi urheilijan tulisi saada nuoren urheilijan stipendi. Lisää myös omat ja/tai ehdotetun urheilijan yhteystiedot.

Stipendit jaetaan perjantaina 8.11.2019. Urheilijoille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Lue lisää TE3 Liikkuvuusanalyysistä Raision Fysioterapian nettisivuilta: https://www.raisionfysioterapia.fi/ajankohtaista/424-uutta-raision-fysioterapiassa-te3-mobility

Tutustu Garden Gym kuntosaliin: https://www.gardengym.fi/


Kiropraktikko Jussi Järvinen aloittaa vastaanoton Raision Fysioterapiassa

kiropraktikko jussi jarvinen 1

Kiropraktikko Jussi Järvinen aloittaa vastaanoton Raision Fysioterapiassa ensi viikon keskiviikkona 2.10.2019

Jussi on valmistunut kiropraktikoksi kesällä 2018 University of South Wales -yliopistosta. Alalle hänet ajoi urheilu ja se onkin ollut keskeisessä asemassa läpi opiskelujen. Maisterin työn hän teki ammattijääkiekkoiluun liittyvistä niska- ja päävammoista.


Kiropraktikko on tuki- ja liikuntaelinvaivojen ammattilainen. Erityisosaamisena on selkäranka ja sen ympärille kohdistuvat kiputilat. Yleisimpiä selkävaivoja, joita kiropraktikko hoitaa on esim. välilevyperäiset vaivat, vaikkakin iskiakset ja noidannuolet ovat myös tuttuja. Selkävaivojen lisäksi kiropraktikko voi hoitaa niskaperäistä päänsärkyä sekä huimausta ja erityyppisiä puutumistiloja.

Jussi hoitaa ja kuntouttaa myös erityyppisiä urheiluvammoja, joista erityisempänä mielenkiinnonkohteena on rasitusperäiset vammat, kuten juoksijan polvi ja muut vastaavat jännevaivat.  

Jussin vastaanotto Raision Fysioterapiassa on keskiviikkoisin sekä perjantaiaamuisin. Ajan voit varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla (02) 438 2529

Tervetuloa hyvään hoitoon!

TE3 MOBILITY


OPI TUNTEMAAN KEHOSI. Koko kehon liikkuvuuden analyysi.

HARJOITTELE FIKSUSTI. Tulosten perusteella personoitu 4 täsmäliikkeen harjoitusohjelma.

VOI PAREMMIN. Vähentyneet kipu-ja jännitystilat. Parempi suorituskyky. Nopeampi palautuminen. Pienempi loukkaantumisriski.


pro display

TE3 Mobility Analysis

TE3 Mobility Analysis sopii jokaiselle ikään tai kuntotasoon katsomatta. Testipatteristo sisältää 13 liikettä, jotka kartoittavat muun muassa kehon liikkuvuutta, kehonhallintaa ja koordinatiivisia ominaisuuksia. Testikokonaisuus on Marko Yrjövuoren kehittämä yhdessä NHL- ja NBA –joukkueiden fysiikkavalmentajien kanssa.Yrjövuori on käyttänyt sitä mm. työskennellessään Los Angeles Lakersissa (NBA) ja Los Angeles Kingsissä (NHL). Mittauksessa käytetään suomalaista TE3-älykeppiä, joka mittaa tulokset asteen tarkkuudella ja lähettää datan analysoitavaksi TE3-sovellukseen. TE3-älykeppi valmistetaan Suomessa ja on modernia suomalaista muotoilua.TE3 Exercise

TE3 Mobility Stick on harjoitteluun soveltuva työkalu, jonka sisään rakennetut sensorit analysoivat jokaista liikettä. TE3 on hyvä lisä treenaukseen, jotta löydät ja opit optimaalisen liikeradan kehollesi. TE3 värinäominaisuus antaa välittömän palautteen harjoituksen aikana. Se ohjaa sinua tekemään liikkeistäsi optimaalisemman ja turvallisemmin, auttaa kehoasi toimimaan kontrolloidusti ja nostaa keskittymiskykyäsi jokaisessa treenissä.


Some mainos

TARJOUS!

Raision Fysioterapian TE3 Mobility Analysis-paketti nyt vain 120€ (norm 150€). Tarjous voimassa lokakuun loppuun asti (aika varattava syys-lokakuun aikana).

Ajan voit varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla (02) 438 2529. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Raision Fysioterapian TE3 Mobility Analysis-paketti sisältää kaksi käyntiä. Ensimmäisellä käynnillä suoritetaan testi, analysoidaan tulokset sekä ohjataan korjaavat harjoitteet. Toinen käynti varataan noin kahden kuukauden päähän, jolloin testi suoritetaan uudestaan. Kontrollitestin tuloksia verrataan ensimmäiseen kertaan ja samalla päivitetään harjoitteet.

TE3 testauksia tekee fysioterapeuttimme Pauliina Luukkala.

 Marko ja Pauliina


Lue lisää TE3 nettisivuilta

Tule rohkeasti kokeilemaan!


logo
     - Hyvinvointisi tukena-

 

Fysioterapeutin suoravastaanotto

"AJOISSA SUORAAN FYSIOTERAPEUTILLE"

 

Fysioterapeutin suoravastaanotolla tarkoitetaan toimintamallia, jossa tuki- ja liikuntaelinoireinen asiakas varaa ajan ensikäynnille fysioterapeutin vastaanotolle ilman lähetettä.

Suoravastaanottotoiminta sisältää hyvän kliinisen tutkimisen pohjalta lääkkeettömän kivunhoidon sekä tarvittaessa käsikaupasta saatavien kipulääkkeiden ohjausta ja neuvontaa. Fysioterapeutti arvioi myös tukien ja muiden apuvälineiden, sairauspoissaolon sekä lääkärin konsultoinnin ja muiden jatkotutkimusten tarpeen.

Fysioterapeutin suoravastaanoton tavoitteena on nopea kuntoutuksen aloittaminen toiminta- ja työkyvyn palautumiseksi, asiakkaiden itsehoidon valmiuksien edistäminen, terveydenhuollon kustannustehokkuuden parantuminen sekä sairauspoissaolojen vähentyminen.

Fysioterapeutin suoravastaanotto on osoittautunut tähänastisten kansallisten ja kansainvälisten kokemusten ja tutkimusnäytön perusteella vaikuttavaksi toimintamalliksi, jonka on todettu olevan tehokasta ja turvallista.

Suoravastaanottoa voivat toteuttaa vain fysioterapeutit, jotka ovat saaneet syventävän lisäkoulutuksen tuki- ja liikuntaelimistön tutkimisesta ja kliinisestä päättelystä. Raision Fysioterapiassa suoravastaanottokoulutuksen on hyväksytysti suorittanut fysioterapeutti Pauliina Luukkala.

Ajanvaraukset netistä: https://www.raisionfysioterapia.fi/yhteystiedot/ajanvaraus tai soittamalla (02) 438 2529

Lisätietoja:
fysioterapeutti Pauliina Luukkala
pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi
044 353 5471

Lue lisää fysioterapeutin suoravastaanottotoiminnan  kokemuksista Suomen Kuntoutusyrittäjien artikkelista

Kärsitkö Sinäkin selkäkivuista?

Tuntuuko siltä, että olet kokeillut jo kaikkea, mutta aina ajoittain selkäkipu rajoittaa elämääsi? Oletko saanut hieronnasta vain hetkellistä apua? Olisko aika kokeilla fysioterapeuttia, joka ohjaisi juuri Sinulle sopivat harjoitteet?

Innostapersonaltrainer.fi -sivustolla on erinomainen blogi-kirjoitus siitä, miten fysioterapeutti on paras apu selkäkipuiselle.

Selkäkipu on hyvin yleinen vaiva, josta kärsii lähes jokainen meistä jossakin elämän vaiheessa. Usein todetaan, että "liike on lääke" ja sitä se on myös selkäkipuisten kohdalla.

Käy lukemassa Innostapersonaltrainer.fi -sivuston blogiteksti ja varaa aika itsellesi, vaikka heti nettiajanvaruksemme kautta.

hyväntekeväisyyslenkki

 

Reilu Fiilis hyväntekeväisyyslenkki

Tule juoksemaan itsellesi hyvä mieli ja tuet samalla vähävaraisten raisiolaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Juokse, kävele tai vaikka palloa potkien kierrä rataa yksin tai porukassa.

Reilu Fiilis 2019 -varainkeruutapahtuman yhteydessä järjestetään hyväntekeväisyyslenkki sunnuntaina 26.5.2019 Kerttulan Urheilukentällä.

Jokainen kierros (400m) on 1€ arvoinen. Kerätty summa maksetaan lopuksi ja lopullinen potti lahjoitetaan lyhentämättömänä suoraan Hope - Yhdessä ja Yhteisesti rylle. Varaathan käteistä mukaan.

Hyväntekeväisyyslenkki starttaa klo 14.30 ja lenkkeilyaikaa on pari tuntia. Voit edetä omassa tahdissasi ja pitää taukoja oman kunnon mukaan. Välissä voit pysähtyä lajikokeilupisteille, tutustua yritysten esittelypisteisiin tai vaikka osallistua arpajaisiin. Tapahtuma-alueella myös buffet, jossa voit tankata lisää energiaa.

Testaa kuntosi!
Team RAJU järjestää Reilu Fiilis -varainkeruutapahtuman yhteydessä myös legendaarisen Cooperin testin, jossa pääset testaamaan maksimikestävyyttäsi. Testin hinta on 5€, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä suoraan Hope rylle. Testaukset suoritetaan klo 14.30 ja 15.30

Noin klo 15.45 suoritetaan palkintojen jako. Team RAJU palkitsee eniten kierroksia juosseet sekä parhaimmat Cooper suoritukset naisten ja miesten sarjoissa sekä lasten sarjassa alle 15-vuotiaissa tyttöjen ja poikien sarjoissa.

Tervetuloa mukaan luomaan Reilu Fiilis Raisioon!

Urheilijan ylikuormitustila

 

Raision Fysioterapia järjestää ilmaisluennon Raision kaupungintalon valtuustosalissa maanantaina 15.4.2019 klo 18

Luennon aiheena Urheilijan ylikuormitustila

Luennoitsijana toimii kliinisen fysiologian erikoislääkäri ja liikuntalääketieteen erikoistuva lääkäri Petri Kallio

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton


Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi.

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/316809279026343/

Seuraa Raision Fysioterapiaa ja Raision Urheiluklinikkaa sosiaalisessa mediassa ja saat jatkossa ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa!

RU FB RAVITSEMUS 1200x628px

 

Raision Urheiluklinikan uusi ravitsemusterapeutti: Laura Mierlahti


Raision Urheiluklinikan moniammatillinen yhteistyöryhmä saa riveihinsä uuden vahvistuksen, kun laillistettu ravitsemusterapeutti Laura Mierlahti tulee mukaan. Laura työskentelee Paavo Nurmi -keskuksessa ja Turun Seudun Urheiluakatemiassa. Hänen toimenkuvaansa kuuluvat muun muassa ravitsemusvalmennus, ravitsemustyöpajat, luennot ja yksilövastaanotot. Laura on opiskellut ravitsemustiedettä Göteborgin Yliopistossa ja Kuopiossa Itä-Suomen Yliopistossa. Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. ravitsemusterapeuttina Tyksin sisätautipoliklinikalla ja asiantuntijatehtävissä lääkeyrityksessä. Liikunta kuuluu hänen perheensä jokapäiväiseen arkeen ja on itsekin aina urheillut aktiivisesti. Laura kuuluu myös kansalliseen Urheiluravitsemuksen Asiantuntijat –verkostoon.

Laura pitää luennon nuorten urheilijoiden ravitsemuksesta ti 14.3.2019 klo 18 Raision kaupungintalon valtuustosalissa. Luento on kaikille avoin ja maksuton. Ennakkoilmoittautumiset: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/317997872394500/

Lue Lauran haastattelu Turun Seudun Urheiluakatemian sivuilta: http://www.urheiluakatemia.fi/…/2018-12-18_esittelyssa-ravi…

Tervetuloa mukaan Laura!

Ajankohtaista