facebook_page_plugin
 
 
REILU FIILIS 2018 - Yritysten virkistyspäivä

 

Raision Fysioterapia järjestää yhteistyössä Raision Kaupungin, Raision Seurakunnan ja usean raisiolaisen seuran kanssa Reilu Fiilis -varainkeruutapahtuman lauantaina 9.6.2018 Kerttulan Liikuntakeskuksessa.

 

Varainkeruutapahtuman tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä raisiolaisten vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastusten tukemiseksi.

 

Aamupäivällä on lapsiperheille suunnattu avoin tilaisuus ja iltapäivällä on yrityksille suunnattu virkistyspäivä. Tapahtumien välissä pelataan hyväntekeväisyysjalkapallo-ottelu. 

Päivän tarkoituksena on jakaa liikunnan iloa ja yhdessä tehdä hyvää!
 

 

RF 

Etsitkö yrityksellesi erilaista piristävää virkistyspäivää?

  

Haluatko tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa?

 

 
Haluamme tarjota yrityksille mahdollisuuden osallistua hyvän tekemiseen!

 

 

REILU FIILIS -VIRKISTYSPÄIVÄ 9.6.2018 KLO 15-18


Päivän aikana järjestetään hyvällä mielellä työhyvinvointia edistävää ja työkykyä ylläpitävää toimintaa, johon yritykset henkilökuntineen voivat osallistua. Paikan päällä muun muassa lajikokeiluja, kilpailuja sekä muuta leppoisaa yhdessäoloa.
 

 

Kuntosalien näytetunnit:
 
Klo 15.00-15.30 Bungee Training 30min - M&M Kuntotalo

Bungee Training on pareittain tehtävä toiminnallinen treeni. Lisätehoa ja hauskuutta saadaan Bungee-nauhoilla. Treenin voi tehdä oman kuntotason mukaan. Et tarvitse omaa paria mukaan! Näytetunnille mukaan mahtuu 16 ensimmäistä, joten ilmestythän paikalle ajoissa.

Klo 15.30-16.00 FasciaMethod 30min - M&M Kuntotalo

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja ( faskialinjoja) mukaillen. Teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

Klo 16.00-17.00 Joogalates 60min - EasyFit Raisio

Joogalates on tunti, missä yhdistyy joogasta ja pilateksesta tutut liikkeet. Tunnin aikana tehdään liikkeitä, jotka sekä vahvistavat että notkistavat kehoa. Monipuolinen tunti, missä ryhti paranee ja mieli rauhoittuu. Sopii hyvin kaikille!

Klo17.00-17.30 Fustra 30min - Movet Kuntokeskus
Fustra-harjoittelulla pyritään ryhdin aktiiviseen parantamiseen, lihaksiston hallinnan kehittämiseen, liikkeiden puhtaisiin suorituksiin ja oikeaoppiseen hengitystekniikkaan. Fustra-harjoittelulla eroon niska-, hartia- ja selkäkivuista. Muun muassa istumatyön, raskauden, tasaisesti kuormittavan liikunnan puutteen sekä lihaskireyksien myötä ihmisten ongelmaksi on muodostunut lihasepätasapaino, eli vartalon etupuolella sijaitsevat lihakset ovat vahvempia kuin selkäpuolen lihaksisto. Urheilijoilla lihasepätasapaino aiheuttaa heikentynyttä voimantuottoa, lihasparien vahvempien osien hallitessa suoritusta. La 9.6. ohjelmassa Fustra Tykyohjaus 30min. Ota mukaan säänmukainen liikuntavarustus sekä jumppa-alusta. Ohjaukseen mahtuu max. 15 hlöä. Sopii sekä miehille, että naisille. 

Jos et pääse osallistumaan tapahtumaan, mutta haluat kokeilla Fustraa voit lähettää ilmaisen tekstiviestin numeroon 18232. Kirjoita viestiin MOVET ETUNIMI SUKUNIMI IKÄ FUSTRA. Pääset kokeilemaan Fustraa Movetiin hintaan 17,50€ (arvo 89€). Lähettämästäsi viestistä saat paluuviestin. Olemme sinuun yhteydessä ajanvarauksen merkeissä.
 


 Päivän tavoitteena on tarjota mahdollisuus viettää yhdessä mukavaa aikaa rentouttavassa ympäristössä.

Virkistyspäivän osallistumismaksu ennakkoon on 25€ / henkilö. Tapahtumapäivänä ovelta liput 30€ / henkilö

Hyödynnä nyt ennakkotarjous: "early bird" –hinta on 20€ / osallistuja. Alennettu hinta voimassa huhtikuun loppuun asti. Halutessaan yritykset voivat osallistua myös muulla tavoin tapahtuman järjestämiseen:

        - Tapahtumapäivän aikana yrityksillä mahdollisuus omaan esittelypisteeseen tapahtuma-alueella: oma esittelypiste 100€

        - Yritys voi halutessaan myös lahjoittaa joitakin tuotteita tapahtuman järjestämisen hyväksi: Sponsoroinnit sovittavissa yrityskohtaisesti

        - Yritys voi halutessaan lahjoittaa myös rahaa hyväntekeväisyyteen

 
Kaikki mukaan tulevat yritykset saavat positiivista näkyvyyttä tapahtumapäivänä sekä sosiaalisessa mediassa. Tutustu muihin mukana oleviin yrityksiin tästä.

 

 

Toivottavasti saadaan mahdollisimman paljon ihmisiä mukaan nauttimaan mukavasta päivästä ja tekemään yhdessä hyvää!
 


Lisätietoja:

    Pauliina Luukkala pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi 044 353 5471 tai 041 436 0730

    Jari Salonen jari.salonen@raisionfysioterapia.fi 040 061 4779