facebook_page_plugin

Liikkuvuus -luento torstaina 22.11.2018

 

RU FB Liikkuvuusharjoittelu 1200x628px

 

Raision Urheiluklinikka järjestää jälleen ilmaisluennon Raision kaupungintalon valtuustosalissa torstaina 22.11.2018 klo 18.

Luennon aiheena Urheilijan liikkuvuusharjoittelu - miksi ja miten?.

Luennoitsijana toimii Jarkko Mäkinen.

Tapahtuma on maksuton.


Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi.

Lisätietoja tapahtumasta Pauliina Luukkalalta (puhelimitse 0414360730 tai sähköpostilla pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi)

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/2229166220651243/Seuraa Raision Fysioterapiaa ja Raision Urheiluklinikkaa sosiaalisessa mediassa ja saat jatkossa ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa!

Nivelrikon hoito ja kuntoutus -luento

 RU FB Nivelrikko 1200x628px

 

Raision Fysioterapia järjestää ilmaisluennon Raision kaupungintalon valtuustosalissa maanantaina 29.10.2018 klo 17.

Luennon aiheena nivelrikon hoito ja kuntoutua. Luennoitsijana toimii ortopedi Arsi Broberg ja fysioterapeutti Pauliina Luukkala.

Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi.

Lisätietoja tapahtumasta Pauliina Luukkalalta (puhelimitse 0414360730 tai sähköpostilla pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi)

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/241390196527476/Seuraa Raision Fysioterapiaa ja Raision Urheiluklinikkaa sosiaalisessa mediassa ja saat jatkossa ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa!

Hydrohex- allasharjoittelun esittely

 

RU FB HYDROHEX 1200x628px


Keskiviikkona 31.10.2018
1. ryhmä klo 17.00-17.45
2. ryhmä klo 17.45-18.30
Uintikeskus Ulpukka, Raisio (Ulpukan sisäänpääsymaksu 6,5€)

Kouluttajana toimii Hydrohex Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Tommi Wallenius.

Paikkoja rajoitetusti, joten varaa omasi heti! Ilmoittautumiset: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fiHydrohex- allasharjoittelun uusi sukupolvi

Hydrohex on veden liikettä vastustaviin ominaisuuksiin perustuva harjoitusmetodi ja tämän tueksi sekä Android että iOS-alustoille kehitetty aplikaatio, jonka kautta harjoittelija saa allastreenit virtuaalisesti suoraan altaan reunalle. Lisätietoja allasharjoittelusta: www.hydrohex.com


Esittelyn sisältö: 45 min
-Avaus 15 min (altaan reunalla) - Vesi liikkeen vastuksena. Miten se toimii ja miten sitä voi hyödyntää urheilijan oheisharjoittelussa?
-30 min treenimetodin ja sen tueksi soveltuvien harjoitteluvälineiden esittely altaassa.

 

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/695590704152255/

 

Tervetuloa mukaan!

Lasten ja nuorten urheiluvammat - luento

 

RU FB Lasten Nuorten Urheiluvammat 1200x628px

 

Raision Urheiluklinikka järjestää jälleen ilmaisluennon Raision kaupungintalon valtuustosalissa torstaina 27.9.2018 klo 18. Luennon aiheena lasten ja nuorten urheiluvammat. Luennoitsijana toimii ortopedi Jouni Heikkilä. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtumaan ennakkoilmoittautuminen sähköpostilla pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi.

Lisätietoja tapahtumasta Pauliina Luukkalalta (puhelimitse 0414360730 tai sähköpostilla pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi)

Tapahtuman Facebook-sivut: https://www.facebook.com/events/466956043788299/

 

Seuraa Raision Fysioterapiaa ja Raision Urheiluklinikkaa sosiaalisessa mediassa ja saat jatkossa ajankohtaista tietoa ensimmäisten joukossa!

 

Raisiossa tapahtuu läpi syksyn!

 

Seuraa alla olevaa listaa, jota päivitetään säännöllisesti. Seuraamaalla meitä myös sosiaalisessa mediassa saat aina ajankohtaistatietoa tapahtumistamme. Raision Fysioterapia Facebookissa. Raision Urheiluklinikka Facebookissa ja Instagramissa

 

Halutessasi voit myös liittyä Raision Fysioterapian postituslistalle ja saat uusimmat uutiset suoraan sähköpostiisi. Mikäli haluat postituslistalle, lähetä meille sähköpostilla (info@raisionfysioterapia.fi) nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin liitämme Sinut mukaan.

 

Marraskuu 2018

- to 22.11.2018 Urheilijan liikkuvuusharjoittelu - miksi ja miten? klo 18 Raision kaupungintalon valtuustosalissa. Luennoitsijana Jarkko Mäkinen. Luento on kaikille avoin ja maksuton! Ennakkoilmoittautumiset: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi 

 

Joulukuu 2018

- to 13.12.2018 Voittaminen - urheilupsykologi Tuomas Grönman klo 18 Raision kaupungintalon valtuustosalissa. Luennoitsijana: urheilupsykologi Tuomas Grönman. Ennakkoilmoittautumiset: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi 

 

 Menneet tapahtumat:

27.9.2018 Lasten ja nuorten urheiluvammat -luento klo 18 Raision kaupungintalon valtuustosalissa. Luennoitsijana ortopedi Jouni Heikkilä. Luento on kaikille avoin ja maksuton! Ennakkoilmoittautumiset: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi 

12.10.2018 Raision Fysioterapia mukana Eläkeläisfestareilla Raision kaupungintalolla

29.10.2018 Nivelerikon hoito ja kuntoutus -luento klo 17 Raision kaupungintalon valtuustosalissa. Luennoitsijana fysioterapeutti Pauliina Luukkala ja ortopedi Arsi Broberg. Ennakkoilmoittautumiset: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi

31.10.2018 Hydrohex -allasharjoittelun esittely Raision Ulpukassa. Ensimmäinen ryhmä klo 17 ja toinen ryhmä klo 17.45. Esittelytunnin pitää Tommi Wallenius. Ulpukan sisäänpääsymaksu 6,5€. Paikkoja rajoitetusti, joten varaa paikkasi heti: pauliina.luukkala@raisionfysioterapia.fi

REILU FIILIS 2018 TUOTTO 7810€!!
 
 Reilu fiilis 696x442
 
Raision Fysioterapia järjesti kesäkuussa Reilu Fiilis -varainkeruutapahtuman, jonka tarkoituksena oli kerätä rahaa vähävaraisille raisiolaisille lapsille ja nuorille harrastustoiminnan tukemiseksi. Tapahtuman tuotto ohjattiin lyhentämättömänä suoraan Hope - Yhdessä ja Yhteisesti rylle, joka huolehtii tuoton eteenpäin lahjoituksesta.

 

Tapahtuman tuotto koostui pääasiassa yritysten rahalahjoituksista, mutta lisäksi rahaa kerättiin myös tapatumapäivänä pääsylippujen, arpajaisten ja buffetin tuloista. Tapahtuman yhteydessä järjestettiin myös huutokauppa, jossa huudettavana oli pelipaitoja ja -mailoja.

 

Raision Fysioterapia haluaa lämpimästi kiittää kaikkia tapahtumassa mukana olleita ihmisiä sekä tapahtuman mahdollistaneita yrityksiä! Erityisen suuri kiitos Raision kaupungille sekä kaikille paikallisille seuroille, jotka auttoivat tapahtuman luomisessa!

 

Turun Seutusanomat oli mukana viemässä tuottoa Hope rylle. Käy lukemassa Turun Seutusanomien lehtijuttu:https://turunseutusanomat.fi/2018/09/reilu-fiilis-kampanjalla-kerattiin-7-810-euroa/

 

REILU FIILIS TULEE ENSI VUONNA UUDELLEEN!

 

Reilu Fiilis -varainkeruutapahtuma keräsi runsaasti positiivista palautetta, jonka vuoksi Raision Fysioterapia on päättänyt järjestää tapahtuman uudelleen ensi vuonna! Ensi vuoden suunnittelu on jo kovassa käynnissä, ja jo tämän vuoden tapahtuman järjestelyissä suuressa roolissa olleiden paikallisten urheiluseurojen kanssa aloitetaan ensi vuoden tapahtuman järjestelyt vielä loppu vuoden aikana. 

 

Ota Reilu Fiilis seurantaan Facebookissa ja Instagramissa, niin saat ajankohtaista tietoa tulevasta tapahtumasta.

 

REILU FIILIS TUEN HAKEMINEN:

 

Tapahtuman tuotto on nyt kaikien vähävaraisten raisiolaisten lapsiperheiden haettavissa lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi! 

 

Lisätietoa tuen hakemisesta saat Hope - Yhdessä ja Yhteisesti ryn Turun paikallisyhdistyksestä tiiminvetäjä Arja Heinoselta.
Puhelinnumero: 044 788 0815
Sähköposti: turku@hopeyhdistys.fi
Nettisivut: https://hopeyhdistys.fi/paikallistoimisto/hope-ry-turku/

 

Hope ryn yleisohjeistus tuen hakemiselle:
- Perhe on vähävarainen tai perheessä poikkeuksellinen tilanne (esim. vanhemmat ovat työssä, mutta sairauden vuoksi tulot välillisesti pudonneet tai muu tilanne, mikä on heikentänyt väliaikaisesti perheen taloutta)
- Tällä hetkellä ei pystytä maksamaan harrastuskuluja ja lapsen harrastus on sen vuoksi vaarassa katketa
- Lapsella ei ole harrastusta ja haluaisi sen aloittaa
 - Tukea voidaan myöntää myös mm. turnauksiin ja erilaisiin tapahtumiin tai kesällä / talvella pidettäviin harrastukseen liittyviin leireihin
- Lapsella ei voi olla toista maksavaa harrastusta, vaikka sen maksaisi joku muu kuin perheenjäsen
- Rästimaksuja ei makseta. Joissain tilanteissa voidaan katsoa 2 kk taaksepäin (esim jos Hope kesätauolla ja lasku tulee sinä aikana)
- Tuki myönnetään vuodeksi kerrallaan. Tukea voi hakea maksimissaan kahtena vuonna (poikkeustapauksissa kolmena vuonna).
Sosiaalitoimen tai muun tahon myöntämä tuki ei vaikuta hakemiseen Hopesta.
- Tuki maksetaan aina järjestävän tahon tilille laskua vastaan. Ei koskaan hakijalle, vaikka olisi itse maksanut sen ensin.
- Tuki on maksimissaan 300€ / vuosi yhdelle lapselle (Jos kuitenkin maksu on syksyltä ja keväältä esim 200€, myönnetään vain tuo summa). Kahden lapsen perhe voi saada tukea 450-500€ / vuosi. Summa nousee aina riippuen lapsimäärästä, mutta progresiivisesti maksettavan summan kokonaismäärä laskee.
- Tukea myönnetään esikoululaisesta aina alle 18-vuotiaisiin.

Perheen pitää ottaa sähköisesti yhteyttä ja kertoa tarpeestaan (turku@hopeyhdistys.fi). Sen jälkeen varataan aika ja he tulevat käymään Hopessa, jossa ohjeistetaan tuen hakemiseen ja tarkistetaan viimeisen kuukauden tulotiedot. Pyritään aina ottamaan pikaisesti vastaan harrastustuen hakijat. Tilitoimistolla kuitenkin mahdollisuus maksaa lasku kahden viikon kuluessa, joten maksu voi myöhästyä eräpäivästä.

MikkoKoulutettuna urheiluhierojana aiemmin toiminut Mikko Tenhunen on valmistunut fysioterapeutiksi ja toimii tästä lähin myös fysioterapeuttina. Mikko aloittaa vastaanottonsa Raision Fysioterapiassa ensi viikon maanantaina 10.9.2018.

Mikolle saat varattua ajan tuttuun tapaan nettiajanvarauksen kautta http://www.raisionfysioterapia.fi/yhteystiedot/ajanvaraus tai puhelimitse (02)4382529

Tervetuloa Mikon vastaanotolle sekä uudet että vanhat asiakkaat!

 

Carola
 
 
 
Raision Fysioterapiassa vastaanottaa nykyisin myös fysioterapeutti ja hieroja Carola Nylund.

"Jag betjänar även på svenska! Välkommen!" 

Varaa aika Carolalle netistä: http://www.raisionfysioterapia.fi/yhteystiedot/ajanvaraus
tai soittamalla (02)4382529

Tervetuloa Carola!


 

Jouni Heikkilä

 

 

 

Raision Urheiluklinikan moniammatillinen yhteistyöryhmä laajenee!


Ortopedi Jouni Heikkilä liittyy mukaan Raision Urheiluklinikan toimintaan. Urheiluvammoihin erikoistunut lääkäri aloittaa vastaanoton Raision Mehiläisen tiloissa ensi viikon keskiviikkona 7.3.2018.

 
 
 
 

 

Toimittaja Susanna Palm kävi tekemässä Rannikkoseutuun juttua ortopedin ja fysioterapeutin yhteistyöstä. Käy lukemassa lisää Rannikkoseudun-sivuilta:
https://www.rannikkoseutu.fi/…/ortopedi-jouni-heikkila-pat…/

 
Varaa aika Jouni Heikkilän vastaanotolle Mehiläisen nettisivujen kautta:
https://ajanvaraus.mehilainen.fi

 

Liikkuva lapsi ja nykypäivän haasteet
Mitä asioita lapsen tukiverkoston tulisi huomioida liikuntaharrastuksen tukemiseksi?

Tostaina 8.2.2018 klo 18 
Raision Kaupungintalon Valtuustosali

Liikkuvan lapsen ja nuoren tärkein tukiverkosto muodostuu hänen perheestään, urheiluseuransa toimihenkilöistä sekä terveydenhuollon asiantuntijoista. Tukiverkoston jokaisen osa-alueen henkilöillä on tärkeä rooli lapsen harrastuksen tukemiseksi. Raision Urheiluklinikalla on ilo kutsua Sinut luennolle keskustelemaan muun muassa seuraavista aiheista:
- Miten yhteiskunnan muutokset ovat vaikuttaneet lasten liikkumiseen?
- Tukevatko aikuisten suhtautumiset ja kiireet lasten liikkumisen lisäämistä arjessa?
- Mikä olisi riittävä lasten liikunnan määrä?
- Miten lasten liikkumattomuus näkyy seuratoiminnassa?
- Miten arjen valinnat, kuten liikunta, lepo ja ravinto vaikuttavat kehittymiseen?
- Miten huomioida tämän päivän haasteet arjessa esim ruutuaika ?

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Toivomme aiheen herättävän keskustelua, ja tämän vuoksi toivomme tapahtuvassa olevan avointa keskustelua lasten vanhempien ja seurojen toimihenkilöiden kesken. Yhdessä voimme tukea lapsia kohti terveitä harjoittelupäiviä!


Tapahtuman luennoitsijana toimii Turun Palloseuran taitovalmentaja Tommi Hannus.
Tommi Hannus on entinen ammattijääkiekkoilija, joka toimii nykyisin Turun Palloseuran juniorijääkiekon taitovalmentajana sekä kahdeksan paikallisen kiekkoseuran sateenvarjotoiminnassa. 


Ennakkoilmoittautumiset ja lisätiedot:  emmi.eloranta@raisionfysioterapia.fi 
Lue lisää tapahtuman Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/events/1984298265170555

 

Tervetuloa!

 

Raision Urheiluklinikan luento to 8

Raision Hieronnan uutena hierojana aloittaa koulutettu hieroja Juho Vihervuori!

"Olen nivelten liikkuvuuteen ja urheilijoiden hierontaan erikoistunut koulutettu hieroja. Jokainen meistä on yksilö, joten hoidon tulee olla myös yksilöllistä."

Koulutus:
- Hierojan ammattitutkinto 2014
- Nivelten liikkuvuuden edistäminen (osa hierojan erikoisammattitutkintoa) 2014
- Urheiluhierontakurssi 2014
- MyFascia (TM) -koulutus: 
    - Lihaskalvojen anatomia ja fysiologia
    - Lihaskalvot ja liikkeenhallinta
- Kinesioteippaus 2014

Juho aloittaa vastaanoton Raisiossa viikolla 4 ja hänelle hieronta-aikoja pääset varaamaan nettiajanvarauksemme kautta tai soittamalla numeroon (02) 438 2529.

Tervetuloa mukaan tiimiin Juho! 

 

Juho

Raision Fysioterapian henkilökunta haluaa kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta!

Raision Fysioterapian 40-vuotisjuhlavuosi oli todella onnistunut! Perustimme Raision Urheiluklinikan, nettisivujemme ulkonäkö uudistui, saimme käyttöömme kauan odotetun ja paljon toivotun nettiajanvarauksen, osallistuimme useisiin yhteistyöseurojemme urheilutapahtumiin ja loimme lukemattoman määrän uusia kontakteja niin työpaikkojen, urheiluseurojen kuin muiden terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Tästä on hienoa lähteä jatkamaan kohti uutta vuotta ja uusia kuviota!

Raision Fysioterapian henkilökunta haluaa toivottaa kaikille oikein rauhallista joulunaikaa sekä onnea vuodelle 2018!
 
RF joulu

Ajankohtaista

Ajanvaraus

Varaa aika ›